sinema port logo sinema port  logo

BİZİ TAKİP EDİN

Haber 24 Ekim 2021

Will Smith’li ‘’King Richard’’ Filminin Fragmanı Yayınlandı!

Will Smith’in Serena ve Venus Williams’ın babası Richard Williams’ı canlandırdığı, Reinaldo Marcus Green imzalı King Richard filminden yeni fragman yayınlandı.

King Richard’ın yönetmen koltuğunda Monsters and Men filmi ile 2018 Sundance Film Festivali’nden Jüri Özel Ödülü ile dönen Reinaldo Marcus Green bulunyor. Film, Reinaldo Marcus Green‘in King Richard ismindeki bu yeni filmi başarılı tenis oyuncuları Serena ve Venus Williams‘ın babası olan Richard Williams’ı odak noktasına alıyor.

Bunun üzerinden film, tenis dünyası ile hiçbir bağı olmadığı hâlde kızlarını tenis oyuncuları olarak yetiştirmek için elinden geleni yapan ve sonunda tarihin gördüğü en iyi kadın tenisçilerden ikisini spor dünyasına kazandıran Richard Williams’ın hikâyesini beyazperdeye aktarıyor. Serena ve Venus henüz okula bile başlamadan kızlarının tenis kariyeri için 78 sayfalık bir plan hazırlayan Richard Williams, uyuşturucu ve şiddet batağındaki Compton’da kızlarına kendilerini geliştirebilecekleri bir alan yaratabilmek için birçok zorluğun üstesinden gelmek zorunda kalmıştı.



Filmde Will Smith’e, Serena ve Venus Williams ‘ın annesi Oracene “Brandi” Williams’ı canlandıran Aunjanue Ellis, Venus Williams’e hayat veren Saniyaa Sidney ve Serena Williams olarak filmde karşımıza çıkacank olan Demi Singleton eşlik ediyor. Aynı zamanda filmde Tony Goldwyn, Jon Bernthal, Andy Bean, Kevin Dunn ve Craig Tate gibi isimleri de izleme şansına tanık olacağız.

King Richard 19 Kasım’da sinemalarda.

Fragmanı izlemek için: