sinema port logo sinema port  logo

BİZİ TAKİP EDİN

Film Fragmanları 18 Şubat 2022

Austin Butler Başrollü "Elvis" Filminden Fragman Yayınlandı!

Muhteşem Gatsby'yi yönettikten neredeyse on yıl sonra Akademi Ödülü adayı Baz Luhrmann yeni filmi Elvis ile geri dönüyor.

Film, Elvis Presley'in (Austin Butler) hayatı ve kariyerinin yanı sıra menajeri Tom Parker (Tom Hanks) ile olan karmaşık ilişkisini de anlatacak. 

Fragman, süper kahraman hayranlarının bile sinemalara çekileceğini ortaya koyuyor. Çünkü genç Elvis'in Kaptan Marvel ile olan takıntısı (başlangıçta DC'nin Shazam'ına böyle deniyordu) göğsüne el yapımı bir şimşek takmasına neden oluyor. 

Elvis'in fragmanı ayrıca şarkıcının performansının en tartışmalı yönlerinden birinin hikayede ele alınacağını da gösteriyor. 1950'lerde, Elvis'in performansları cinsel açıdan kışkırtıcı olarak kabul edilmişti. Tüm bunların başta Amerika Birleşik Devletleri olmak üzere tüm dünyada bir kültür değişikliği ile doğrudan ilişkiliydi.

Elvis, yaygın olarak rock'n roll'un kralı olarak kabul edilir ve geçen yüzyılın en etkili simgelerinden biriydi. Kariyeri boyunca 500 milyondan fazla plak sattı. 1977'deki ölümünden çok sonra bile dünyanın gördüğü en çok satan solo kayıt sanatçısı oldu. 

Elvis'in kadrosunda Butler ve Hanks dışında, Elvis'in annesi Gladys rolünde Helen Thomson, Elvis'in babası Vernon rolünde Richard Roxburgh, Priscilla Presley rolünde Olivia DeJonge ve Jerry Schilling rolünde Luke Bracey, Dixie Locke rolünde Natasha Bassett, Hank Snow rolünde David Wenham, BB King rolünde Kelvin Harrison Jr., Xavier Samuel ( Alacakaranlık Efsanesi: Tutulma) Scotty Moore olarak ve Kodi Smit-McPhee (Köpeğin Gücü) Jimmie Rodgers Snow olarak karşımıza çıkacak. 

Elvis 24 Haziran'da sinemalarda.

Fragman


Kübra Karasu