sinema port logo sinema port  logo

BİZİ TAKİP EDİN

TOP 50 -Oyuncular 17 Ocak 2023

Haftanın En Çok Konuşulan 50 Oyuncusu Belli Oldu! (9 - 15 Ocak 2022)

Yazılı basın, görsel basın, internet medyası da dahil olmak üzere 9 - 15 Ocak haftasının en çok konuşulan 50 oyuncusu belirlendi. Geçen haftanın TOP 50'si için tıklayınız.

Medya Takip Merkezi (MTM) verilerine göre haftanın en çok haber yapılan oyuncuları; Beren Saat, Nuri Alço ve Cem Yımaz oldu.

Farah Zeynep Abdullah'ın Bihter rolünü canlandıracağının duyrulmasından sonra, Beren Saat ve Farah Zeynep Abdullah hayranları ikiye bölündü. Beren Saat, haftanın en çok haber yapılan ismi oldu.

Türk halk müziğinin sevilen ismi Burhan Çaçan, geçirdiği kalp krizi sonucunda hayatını kaybetmişti. Cenazeye katılan Nuri Alço, "Aynı doktora gidiyorduk. Doktor Burhan’a muayenede ’Durumunu hiç iyi görmüyorum, anjiyo yapalım’ dedi. Burhan da 'Salı yapalım’ dedi. Doktor bey 'Salı değil yarın yapalım’ dedi. Akşamında da evde gidiyor." sözleriyle Burhan Çaçan'ın ölümünün ardındaki yaşananları anlattı.

Fenerbahçe-Galatasaray derbisini oğlu Kemal'le stadda izleyen ve paylaşımlarda bulunan Cem Yılmaz, geceden mağlup ayrılan taraf olunca sosyal medyada durumu tiye aldı. Yılmaz haftanın en çok konuşulan üçüncü ismi oldu.

TOP 50