sinema port logo sinema port  logo

BİZİ TAKİP EDİN

Film Haberleri 17 Ocak 2024

2 Şubat'ta Vizyona Girecek "Argylle"dan Yeni Afiş: Henry Cavill, Dua Lipa, Samuel L. Jackson...

Casusluk dünyasına heyecan verici bir yolculuğa hazır olun. Matthew Vaughn'un merakla beklenen yeni filmi "Argylle", önümüzdeki ay sinemalarda vizyona girecek. Sıradan bir casusluk hikayesi olmaktan öte, merak ve kahkaha dolu bir macera vaat eden bu casus komedisi, türün sınırlarını zorlayacak gibi görünüyor. Henry Cavill, filmdeki gizemli ana karakteri canlandırıyor ve Bryce Dallas Howard ona gerçek dünya olaylarına sıra dışı bir şekilde dönüşen kurgusal hikayeler yazan yeni yazar Elly Conway rolünde eşlik ediyor.

Filmin hikayesine göre, sıradan görünen Elly, gizemli Aiden (Sam Rockwell tarafından canlandırılan) ile tesadüfen bir tren yolculuğunda karşılaşınca, kaosa sürükleniyor. Bu rastgele görünen karşılaşma, onu casusluk, ajanlar ve cinayetlerin olduğu bir dünyaya fırlatıyor ve hayal bile edemeyeceği bir gerçekliği açığa çıkarıyor. Ancak işin ilginç yanı, Conway'in kurgusal romanlarının, şimdi içinde bulunduğu gerçek hayat casus görevleriyle şaşırtıcı bir benzerlik taşıması. 

"Argylle" Filmi Nasıl Ortaya Çıktı?


Vaughn, casus gerilimleri ve komedisini ustaca harmanlamasıyla tanınırken, "Argylle" yönetmenin izleyicilere daha önce sunmadığı yeni bir şey getiriyor. 2020 yılında, dünya belirsiz bir süre için kilit altındayken, Vaughn bu zamanı ailesiyle yeniden bağ kurarak, film izleyerek ve kitap okuyarak geçirdi. "Kilit altında olmanın faydalarından biri, tekrar kitap okumaktı... Kitapların nasıl bir şey olduğunu yeniden keşfettim." şeklinde konuşan yönetmen, şans eseri bir arkadaşının ona "Argylle" kitabını göndermesiyle yeni filmi için ilk adımı atılmış oldu. Vaughn bu durumu, "Bir kitap okudum ve 'Bu kitabı filme çevirmeliyim' dedim kendime." şeklinde açıklıyor.

"Argylle" 2 Şubat'ta sinemalarda!

Afiş

Kübra Karasu