sinema port logo sinema port  logo

BİZİ TAKİP EDİN

Film Haberleri 29 Mart 2024

29 Mart 2024 Cuma Günü Vizyona Giren 8 Yeni Film!

Bugün sinemalarda 8 yeni film gösterime girdi.

1. Hayalet Avcıları: Ürperti (Ghostbusters: Frozen Empire)


Tür: Komedi/Fantastik
Dağıtım Şirketi: TME Films

Ghostbusters: Afterlife filminin devamı ve Ghostbusters serisinin beşinci filmi olan yapım, kadim şeytani bir gücün hapsolduğu yerden kurtulmasıyla yeryüzünü dondurmasını ve Hayalet Avcıları ekibinin bu tehlikeye karşı mücadelesini izleyiciyle buluşturacak. Orijinal Hayalet Avcıları ekibinin de dahil olduğu filmin kadrosunda Finn Wolfhard, Mckenna Grace, Logan Kim, Celeste O'Connor, Carrie Coon, Paul Rudd, Bill Murray, Dan Aykroyd, Ernie Hudson, Annie Potts ve William Atherton yer alıyor.

2. İhtiyar Delikanlı (Oldboy)

Tür: Gerilim/Aksiyon
Dağıtım Şirketi: Başka Sinema

Oldboy, 15 yıl boyunca sebepsiz yere esir tutulduktan sonra serbest bırakılan bir adamın, kendisine bunu kimin ve neden yaptığını öğrenmeye çalışırken karanlık sırlarla ve intikamla dolu bir yolculuğa çıkmasını konu alıyor. 2004 yapımı kült film, 20. yılına özel restore edilmiş versiyonuyla bugün sinemalarda yeniden vizyona girdi.

3. Güneşi Söndürmem Gerek

Tür: Romantik/Dram
Dağıtım Şirketi: CJ ENM

Emre Gül’ün aynı adlı çok satan gençlik romanı serisinden sinemaya uyarlanan film, hayatındaki en değerli varlığı sevgilisi Anıl'ı kaybeden Umut’un, hayatına kaldığı yerden devam etmeye çabalarken hiç beklemediği bir gerçekle karşı karşıya kalıp yüzleşmesini izleyiciyle buluşturacak.

4. Lassie: Yepyeni Bir Macera (Lassie: A New Adventure)

Tür: Aile/Dram
Dağıtım Şirketi: Bir Film

Almanya yapımı film, çalınan bir köpeği bulmak için zorlu bir maceraya atılan üç arkadaş ve Lassie'nin hikayesini izleyiciyle buluşturacak.

5. Riki Rhino The Bird Kingdom (Riki Rhino: Kahraman Kanatlar)

Tür: Animasyon
Dağıtım Şirketi: CJ ENM

Endonezya yapımı animasyon, çalınan boynuzunu geri almak için heyecan verici bir maceraya atılan gergedan Riki ve arkadaşı ördek Beni'nin hikayesini izleyiciyle buluşturacak.

6. Winnie the Pooh: Kan ve Bal 2 (Winnie-The-Pooh: Blood and Honey 2)

Tür: Korku
Dağıtım Şirketi: A90 Pictures

Devam filmi, Yüz Dönüm Ormanı’nda yaşanan cinayetlerden sonra kaçmayı başaran Christopher’ın etrafında gelişen olayları izleyiciyle buluşturacak.

7. Sahipsiz (Surrogate)

Tür: Korku
Dağıtım Şirketi: CJ ENM

Avustralya yapımı korku filmi, yalnız bir anne olan Natalie'nin, kızını evlerine dadanan hayaletten korumak için verdiği mücadeleyi izleyiciyle buluşturuyor.

8. Cin Günü

Tür: Korku
Dağıtım Şirketi: CGV Mars

Film, atalarından bugünlere kadar aynı aileye musallat olmuş bir cin kabilesinin; baba, kız ve annesini bilmedikleri ve tecrübe etmedikleri bir girdaba sokmasını anlatıyor.