sinema port logo sinema port  logo

BİZİ TAKİP EDİN

Film Haberleri 08 Mart 2024

8 Mart 2024 Cuma Günü Vizyona Giren 9 Yeni Film!

Bugün sinemalarda 9 yeni film gösterime girdi.

1. Freelance (Tetikçi)


Tür: Komedi/Aksiyon
Dağıtım Şirketi: Bir Film

John Cena'nın başrolünde yer aldığı aksiyon komedisi, ailesiyle daha fazla zaman geçirmek isteyen eski bir askerin, yabancı bir ülkede zorlu bir görevi kabul etmesi ve beklenmedik durumlarla karşılaşmasını izleyiciyle buluşturacak.

2. Memory (Hatır)

Tür: Dram
Dağıtım Şirketi: Başka Sinema

Jessica Chastain, Peter Sarsgaard ve Brooke Timber gibi isimlerin yer aldığı demans hastalığı üzerine duygusal bir drama yapımı olan Memory, travmatik bir geçmişe sahip olan bir kadının, kayıp anılarını geri kazanmaya çalışırken karanlık aile sırlarını ve şok edici gerçekleri ortaya çıkarmasını merkezine alır. Film, 2023 Venedik Film Festivali'nde prömiyerini yaptı ve Peter Sarsgaard yapımdaki etkileyici performansıyla En İyi Erkek Oyuncu ödülünü kazandı​

3. Imaginary (Hayali)

Tür: Korku
Dağıtım Şirketi: A90 Pictures

Film, büyüdüğü eve yıllar sonra geri dönen bir kadının çocukluk dönemindeki hayali arkadaşıyla yeniden bağlantı kurmasını ve bu süreçte hem kendisiyle hem de çevresiyle ilgili derin gerçeklerle yüzleşmesini konu alıyor.

4. The Holdovers (Geride Kalanlar)

Tür: Komedi/Dram
Dağıtım Şirketi: CGV Mars

5 dalda Oscar adayı olan The Holdovers filmi, bir grup öğrenci ve öğretmenin 1970’i 1971’e bağlayan yılbaşı tatilini okulda geçirmek zorunda kaldıkları sıra dışı bir hikayeyi izleyiciyle buluşturuyor.

5. Hayatımız Roman

Tür: Komedi/Dram
Dağıtım Şirketi: TME Films

Anıl Altan, Aslı Bekiroğlu ve Cem Belevi'nin başrollerini paylaştığı Hayatımız Roman, polislerden kaçarken kendilerini bir Roman mahallesinde bulan Nihat ve Öykü'nün başına gelenleri izleyiciyle buluşturacak.

6. Emanet

Tür: Dram/Aksiyon
Dağıtım Şirketi: CGV Mars

Mustafa Üstündağ ve Tuvana Türkay'ın başrollerini paylaştığı film, geçmişi sırlarla dolu oto tamircisi Orhan Usta’nın ve dağılmak üzere olan ailesinin, kendilerine ait olmayan bir “emaneti” korumak pahasına, her şeylerini kaybettikleri ama birbirlerini yeniden buldukları yirmi dört saatlik süreci anlatıyor.

7. Minik Fare ve Sevimli Ayının Maceraları (Ernest & Celestine 2)

Tür: Animasyon
Dağıtım Şirketi: Chantier

Devam filmi sevilen karakterler Ernest ve Celestine'in yeni maceralarını izleyiciyle buluşturacak. Bu kez ikili, kırılan kemanını tamir ettirmek için Ernest'in ülkesi olan Gibberitia'ya yolculuk eder. Müziğin ülke çapında yasak olduğunu öğrenirler. Ayı Ernest ülkelerine neşe getirmek için müzikal maceralarıyla keyifli anlar yaşatırlar.

8. Süper Kahramanlar: Sihirli Dünya (Crazy Kwai Boo: Sanxingdui Spirited Away)

Tür: Animasyon
Dağıtım Şirketi: Özen Film

Çin yapımı animasyon filmi, bilmediği sihirli bir dünyada kaybettiği altın asayı bulmaya çalışan Kwai Boo ve arkadaşlarının maceralarını konu ediyor.

9. Rahha

Tür: Korku
Dağıtım Şirketi: CJ ENM

Film, bin yıldır bir büyünün altında kalan bir kral ile kraliçenin üzerindeki bu büyünün kalkma hikayesini izleyiciyle buluşturacak.

Kübra Karasu