sinema port logo sinema port  logo

BİZİ TAKİP EDİN

Film Haberleri 15 Ekim 2021

Abbie Cornish ve Laz Alonso Psikolojik Gerilim Filmi "Detained"in Başrolünde!

Kinogo Pictures, bugün yeni psikolojik gerilim filmi Detained hakkında, özellikle oyuncu seçimi ve yönetmenlik kararlarıyla ilgili bazı açıklamalar yapıldı.

Abbie Cornish (Jack Ryan) ve Laz Alonso (The Boys), gelecek filmde birlikte rol alacaklar. İkili senaryoyu Jeremy Palmer ile birlikte yazan Felipe Mucci'nin (The Two Deaths of Henry Baker) yaratıcı yönetimi altında olacaklar.

Peki Detained ne hakkında olacak? Kısa cevaplamak gerekirse "polis gözaltısı" ama aslında bundan çok daha fazlasını içerecek. Hikaye, Cornish'in karakterinin bir polis karakolunun sorgu odasında önceki gece ne olduğuna dair hiçbir şey hatırlamadan uyanmasıyla başlar. Karakoldaki polisler, onu sorgularken bazı çılgın iddialarda bulunmaya devam eder. Ayrıca, bu özel polis karakolu veya onu yöneten polisler hakkında "pek doğru olmayan" bir şeyler olduğuna dair ürkütücü bir hava vardır.


Abbie Cornish

Detained'da Cornish ve Alonso'nun yanı sıra Justin H. Min (The Umbrella Academy), John Patrick Amedori (Dear White People), Silas Weir Mitchell (Grimm), Moon Bloodgood (Falling Skies), Josefine Lindegaard ve Breeda Wool (Bay Mercedes) da yer alıyor.

Detained'ın yapımcılığını Ryan Scaringe, ortak yapımcılığını Amy Lippens, yürütücü yapımcılığını ise filmin satışlarından sorumlu olan Monica Sufar üstleniyor. Cornish ve Alonso da yönetici yapımcı olarak görev yapacak.

Kinogo Pictures, halihazırda üç uzun metrajlı film çekmiş bağımsız bir yapım şirketi: 2020 bilimkurgu komedisi Useless Humans; gizem/gerilim The Djinn; ve The Boy Next Door. 

Kübra Karasu