sinema port logo sinema port  logo

BİZİ TAKİP EDİN

Film Haberleri 21 Aralık 2023

Adam Driver "Baba" Serisinin Yönetmeninin Yeni Filmi "Megalopolis" Hakkında Konuştu!

Dünya çapında sinema tarihinin en büyük başyapıtlarını yaratan Francis Ford Coppola, uzun bir aradan sonra Megalopolis adlı bilim kurgu dramı ile beyaz perdeye geri dönüyor. Coppola'nın bu projeyi 1980'lerden beri hayal ettiği ve kendi finansmanıyla hayata geçirdiği bilinen Megalopolis, birkaç aksaklıkla karşılaşsa da geçtiğimiz Mart ayında çekimlerini tamamladı. Filmin başrol oyuncusu Adam Driver yeni açıklamalarında, Megalopolis'in diğer projelerden farkını anlattı.

Adam Driver öncelikle, “Kendi finanse ettiği için çekim süreci şimdiye kadarki hatta belki de en iyi çekim deneyimimdi” diyerek filmin özgünlüğüne dikkat çekti. Coppola, çekim sırasında başkalarının parasına bel bağlamadığı için istediği kararları almakta tamamen özgürdü. Driver sözlerine, “Tamamen kendi istediği filmi yapma kontrolüne sahipti ve işte yaptığı da buydu. Bu, filmlerin nasıl yapılması gerektiğini gösteriyor. Ve o, tanıdığım en cömert, en felsefi kişi. Onunla bu süreci yaşamayı ve film yapmayı çok sevdim. Onunla konuşmayı seviyorum." şeklinde devam etti. Filmi "vahşi” olarak tanımlayan Driver, "Hayal gücü çok yüksek, büyük, epik ve cesur bir yapıt. Bir risk alıyor ve bundan daha heyecanlı olamazdım.” dedi.

Merakla beklenen Megalopolis'in oyuncu kadrosunda Adam Driver ile birlikte Aubrey Plaza, Shia LaBeouf, Forest Whitaker, Nathalie Emmanuel, Jason Schwartzman, Dustin Hoffman, Giancarlo Esposito gibi daha birçok yıldız isim yer alıyor. Filmin henüz vizyon tarihi açıklanmadı, gelişmeleri Sinemaport.com'dan takip edebilirsiniz.

Kübra Karasu