sinema port logo sinema port  logo

BİZİ TAKİP EDİN

Film Haberleri 28 Eylül 2021

Adrienne Warren & Sheila Atim, Tarihi Drama "The Woman King"de Viola Davis'e Katılıyor!

Adrienne Warren ve Olivier Ödüllü aktris Sheila Atim, TriStar'ın tarihi destanı "The Woman King"in kadrosuna dahil oldu.

The Woman King'in kadrosunda Viola Davis, Itso Mbedu, Lashana Lynch ve John Boyega da yer alıyor. En son Netflix'in bilimkurgu aksiyon filmi The Old Guard'ı yöneten Gina Prince-Bythewood, Kasım ayında Güney Afrika'da çekimlerine başlanacak olan filmin yönetmenliğini üstleniyor.


Adrienne Warren

Film, 18. ve 19. yüzyıllarda Afrika'nın en güçlü devletlerinden biri olan Dahomey Krallığı'nda yaşanan gerçek olaylardan ilham alıyor. Hikaye, tamamı kadınlardan oluşan bir askeri birliğin generali Nanisca (Viola Davis) ve hırslı bir asker olan Nawi (Itso Mbedu); onurlarını ihlal eden, insanlarını köleleştiren ve uğruna yaşadıkları her şeyi yok etmekle tehdit eden düşmanlara karşı savaşır. Kadroya yeni dahil olan Adrienne Warren ve Olivier Atim, Nanisca'nın elit birliğindeki savaşçıları oynayacak.


Viola Davis

Dana Stevens, filmin senaryosunu kendisinin ve yönetmenin mevcut taslağıyla yazdı. Yapımcılar Welle Entertainment aracılığıyla Cathy Schulman, JuVee Productions aracılığıyla Davis ve Julius Tennon & Jack Blue aracılığıyla Maria Bello.

The Woman King'in ne zaman vizyona gireceği henüz belirlenmedi.

Kübra Karasu