sinema port logo sinema port  logo

BİZİ TAKİP EDİN

Film Haberleri 08 Aralık 2023

Amerikalı Striptiz Yıldızı ve Model Anna Nicole Smith Biyografisi "Hurricanna"dan İlk Kare!

Hollywood'un renkli ama trajik figürlerinden biri olan Anna Nicole Smith'in hayatı, sinemaya uyarlanıyor. 

Blade Runner 2049 ve See yapımlarındaki rolleriyle tanınan Sylvia Hoeks, Anna Nicole Smith'i canlandırdığı "Hurricanna" filminin ilk görüntüsünde göz alıcı bir performans sergiliyor. Deadline'ın haberine göre, şu anda çekimleri devam eden film Smith'in kaotik ve dalgalı hayatının son günlerine odaklanacak.

Oscar ödüllü Holly Hunter, Mark Duplass ve Nicholas Hamilton gibi isimlerin de yer aldığı film, yapımcılar tarafından Smith'in yaşamının "kasırga gibi etkisiyle kendisini ve çevresindekileri yok etmeye yönelik trajik serüvenini" anlatacak şekilde tanımlanıyor.

Anna Nicole Smith Kimdi?

Anna Nicole Smith'in Teksaslı bir tek ebeveyn olarak devam eden hayatı, 1991 yılında bir striptiz kulübünde çalışırken yaşlı petrol zengini J. Howard Marshall ile tanışmasıyla tamamen değişir ve ikili kısa sürede evlenir. Marshall'ın 90 yaşında vefat etmesi üzerine Smith, ölen eşinin önceki evliliklerinden olan yetişkin çocuklarıyla miras nedeniyle ABD Yüksek Mahkemesi'ne kadar uzanan sert bir hukuk mücadelesine girer.

Smith'in yeni ünü, ona model olarak da başarılar getirir ve The Hudsucker Proxy, Naked Gun 33 1/3: The Final Insult ve Be Cool gibi filmlerde oyunculuk yaparak kariyerini genişletir. 1990'larda talk show ve magazin dergilerinin vazgeçilmez isimlerinden biri haline gelen Smith, mali sıkıntılar ve bağımlılık mücadelesiyle gözlerden düşmeye başlar. Hayatına ilgi, E! kanalında yayınlanan reality TV dizisi The Anna Nicole Show ile yeniden canlanır. Düşüşteki bir yıldızın hayatına vurucu bir bakış sunan bu program büyük bir hit olur, ancak Smith'in hayatı daha da kötüye gitmeye devam eder. Gizemli bir babadan kızı dünyaya gelir ve birkaç gün sonra ilk evliliğinden olan oğlu ölür. Altı aydan kısa bir süre sonra ise Smith kendisi de aşırı dozdan hayatını kaybeder.

Francesca Gregorini, Rachel ve Matt Sarnoff'un senaryosundan uyarlanan bu biyografik filmin yönetmen koltuğunda oturuyor. Çekimleri devam eden Hurricanna'nın henüz bir vizyon tarihi belirlenmedi. Yeni gelişmeler için Sinemaport.com'u takipte kalın.

İlk Kare



Kübra Karasu