sinema port logo sinema port  logo

BİZİ TAKİP EDİN

Film Haberleri 14 Şubat 2024

Anne Hathaway & Ewan McGregor, Warner Bros. İmzalı Yeni Filmin Başrolünde!

Ewan McGregor, Warner Bros. imzalı henüz ismi açıklanmayan projede Anne Hathaway ile birlikte başrolde yer alacak.

Efsanevi "Star Wars" serisindeki Obi-Wan Kenobi karakteriyle adını sinema tarihine altın harflerle yazdıran Ewan McGregor, Hollywood'un en prestijli stüdyolarından Warner Bros. tarafından hayata geçirilecek, henüz adı açıklanmamış yeni bir film projesinde Oscar ödüllü oyuncu Anne Hathaway ile başrolü paylaşacak.



It Follows ve Under the Silver Lake gibi filmlerin arkasındaki sinemacı David Robert Mitchell, bu projede kendi orijinal senaryosundan yönetmenlik yapacak ve J.J. Abrams, Hannah Minghella, Matt Jackson ile birlikte yapımcılığını üstlenecek. Filmin konusu henüz gizli tutuluyor, ancak daha önce IMAX'te çekilecek bir "heyecan yolculuğu" olarak tanımlanmıştı. 

Ewan McGregor, "Star Wars" serisindeki unutulmaz performansının yanı sıra "Moulin Rouge!" ve "Trainspotting" gibi kült filmlerdeki rolleriyle de geniş bir hayran kitlesine sahip. Anne Hathaway ise "Les Misérables" (Sefiller) filmiyle kazandığı Oscar'ın yanı sıra "The Devil Wears Prada" (Şeytan Marka Giyer) ve "Interstellar" (Yıldızlararası) gibi yapımlardaki başarılı performanslarıyla tanınıyor.

Kübra Karasu