sinema port logo sinema port  logo

BİZİ TAKİP EDİN

Film Haberleri 12 Aralık 2023

Anne Hathaway Kendi "Barbie" Filmi Yapılmadığı için Şanslı Olduğunu Açıkladı

Ünlü oyuncu Anne Hathaway, kendi Barbie projesinin gerçekleşmediği için şanslı olduğunu açıkladı.

Anne Hathaway, kendi Barbie projelerini Greta Gerwig'in filmiyle karşılaştırınca yapılmamış olmasını şanslı bir durum olarak nitelendirdi. 2017 yılında, Amy Schumer'ın zamanlama çatışmaları nedeniyle projeden ayrılmasının ardından Hathaway'in Sony imzalı Barbie filmine dahil olduğu ortaya çıkmıştı. Alethea Jones'un yönetmenliğinde Mayıs 2020'de yayınlanması planlanan film bazı nedenlerden dolayı hayata geçemedi.

Bu filmin iptali Margot Robbie'nin yapım şirketi Lucky Chap'ın, Warner Bros.'u projeyi üstlenmeye ikna etmesine, Robbie'nin başrolde yer almasına ve Gerwig'in ise yönetmenlik yapmasına olanak tanıdı. Happy Sad Confused podcast'inde konuşan Hathaway, gişe rekorları kıran v ve yaza damgasını vuran yeni Barbie filmine övgüler yağdırdı. Hathaway, "Margot, Greta, Ryan, America ve o muhteşem takımın yaptığı şey çok heyecan verici. Tüm dünyayı bu seviyede bir coşkuya ulaştıran bir işe imza attılar." dedi.

Hathaway, Robbie ve filmin etkisi üzerine konuşurken, "Margot sadece mükemmel. Yaratıcı bir kişi ve yapımcı olarak yaptıkları çok heyecan verici ve ilham verici. Barbie ile yıktıkları mitik devler, pek çok insanın gelişim fırsatlarına erişimini engelleyen bazı anlatıları yerle bir etti. Onlar bunu yaparken dans ediyor ve parlıyorlardı!" şeklinde devam etti. Hathaway ayrıca kendi kariyerine baktığında her şeyin bir nedenle gerçekleştiğine inandığını söyledi: "Doğru rolün doğru kişiyi bulduğuna inanmak gerekiyor. Bazen bu sizsiniz, bazen değil. Olmuyorsa, daha derinden güvenin ve devam edin. ... Belki biraz klişe ama minnettar kalmak gerçekten önemli."

Podcast'in Tamamı

Kübra Karasu