sinema port logo sinema port  logo

BİZİ TAKİP EDİN

Film Haberleri 31 Ağustos 2021

Aralık'ta Vizyona Girecek "Resident Evil: Welcome to Raccoon City"den İlk Görseller Geldi!

Sony, Johannes Roberts (The Strangers: Prey at Night) tarafından yazılan ve yönetilen hayatta kalma korku serisinin yeniden başlatılması olan Resident Evil: Welcome to Raccoon City için ilk bakış fotoğraflarını yayınladı.



Yayınlanan resmi fotoğraflar, sevilen oyun serisinin filmiyle ilgili detay barındırmasa da oyuncu kadrosuna geniş bir bakış sağlıyor. Artık hayranlar, Claire Redfield'ın yeni canlı aksiyon versiyonu olarak Kaya Scodelario'nu ve Leon S. Kennedy olarak Avan Jogia'nın nasıl göründüğünü biliyor.



Görüntüler ayrıca Hannah John-Kamen'i yeni Jill Valentine olarak, Nathan Dales'i Brad Vickers olarak ve Tom Hopper'ı Albert Wesker olarak gösteriyor.



Resident Evil oyunlarının hikayesinde, onu her türlü test virüsüne maruz bırakan Umbrella bilim adamları tarafından kaçırılan Lisa Trevor'ı (Marina Mazepa) da yeni fotoğraflarda görebiliyoruz. Trevor, birden fazla mutasyondan sağ çıkmasına rağmen, inanılmaz derecede tehlikeli bir canavara dönüştü. Serideki en ikonik kötülerden biri ve şimdiye kadar beyazperde için biraz fazla uzak görünen bir karakterdi.

Resident Evil: Welcome to Raccoon City, 2016'da sona eren Milla Jovovich film serisinde anlatılan hikayeyi bir köşeye bırakıyor. Yeniden başlatma, video oyunu serisinin ilk iki bölümüne dayanacak ve zombi T-virüs salgınından sonra Raccoon City'den kurtulmaya çalışan ve hayatta kalanları takip edecek.

Resident Evil: Welcome to Raccoon City'nin Türkiye'de 3 Aralık'ta sinemalarda gösterime girmesi bekleniyor.