sinema port logo sinema port  logo

BİZİ TAKİP EDİN

Film Haberleri 28 Kasım 2022

"Avatar: The Way of Water"ın Karakter Posterleri Yayınlandı!

James Cameron'ın merakla beklenen Avatar: The Way of Water filminin vizyona girmesinden önce filmin yıldızlarını sergileyen karakter posterleri yayınlandı.

Disney, resmi Twitter hesabından, Avatar'ın merakla beklenen devam filminin karakterlerini vurgulayan dokuz yeni afiş yayınlandı. Posterler, Jake Sully (Sam Worthington) ve Neytiri (Zoe Saldaña) da dahil olmak üzere birçok karakteri izleyiciyle buluşturuyor. Afişler ayrıca, Tonowari adında mavi gözlü bir Pandorian olarak Cliff Curtis, Ronal olarak Kate Winslet ve Stephen Lang'in bu sefer bir Pandorian yerlisi olarak görünen kötü adam Miles Quaritch olarak dönüşü gibi yeni karakterleri de sergiliyor.

Yeni posterlerdeki karakterlerin çoğu kavgaya hazır görünse de, Sigourney Weaver'ın karakteri Kiri (Jake Sully ve Neytiri'nin evlat edinilen en büyük kızı) su altında yüzerken yüzünde büyük bir sırıtışla eğleniyor gibi görünüyor. Kardeşi Neteyam (Jamie Flatters) ise babası kadar sabırlı görünüyor. Bir karakter posteri ise diğerlerinin üzerinde öne çıkıyor. Jack Champion tarafından canlandırılan yeni insan karakteri Miles 'Spider' Socorro'yu doğrudan kameraya bakarken görüyoruz. Saçları ve cilt izleri Pandora yerlilerinin görünüşünü temsil ediyor, ancak cildi solgun ve izleyicileri Jake ve Neytiri'nin tek evlatlık insan oğlunun gelecek filmde oynayacağı rolü merak etmeye itiyor.

Avatar: The Way of Water, orijinal filmden yaklaşık on yıl sonra geçen Avatar'ın (2009) uzun zamandır beklenen devamı. Film, 16 Aralık'ta vizyona girecek.

Karakter Posterleri













Kübra Karasu