sinema port logo sinema port  logo

BİZİ TAKİP EDİN

Film Haberleri 07 Şubat 2024

"Baba" Serisinin Yönetmeninin Adam Driver Başrollü Yeni Filmi "Megalopolis"ten İlk Kare!

Francis Ford Coppola'nın merakla beklenen Megalopolis filminden ilk görüntü yayınlandı.

Dünya çapında sinema tarihinin en büyük başyapıtlarını yaratan Francis Ford Coppola, uzun bir aradan sonra Megalopolis adlı bilim kurgu dramı ile beyaz perdeye geri dönüyor. Coppola'nın bu projeyi 1980'lerden beri hayal ettiği, kendi finansmanıyla hayata geçireceği ve bütçenin yaklaşık 100 milyon dolar olduğu biliniyor. Filmin başrolü Adam Driver bu konuyla ilgili geçtiğimiz haftalarda, “Kendi finanse ettiği için çekim süreci şimdiye kadarki hatta belki de en iyi çekim deneyimimdiBu, filmlerin nasıl yapılması gerektiğini gösteriyor. Ve o, tanıdığım en cömert, en felsefi kişi. Onunla bu süreci yaşamayı ve film yapmayı çok sevdim. Onunla konuşmayı seviyorum." açıklamasını yapmıştı.

Merakla beklenen Megalopolis'in oyuncu kadrosunda Adam Driver ile birlikte Forest Whitaker, Nathalie Emmanuel, Jon Voight, Laurence Fishburne, Aubrey Plaza, Shia LaBeouf, Chloe Fineman, Kathryn Hunter, Dustin Hoffman, DB Sweeney, Talia Shire, Jason Schwartzman, Grace Vanderwaal, James Remar ve Giancarlo Esposito gibi birçok yıldız isim yer alıyor. 

Filmden yayınlanan ilk karede harabeye dönmüş bir şehir görüyoruz. Yayınlanan ilk resmi özete göre Magalopolis, bir mimarın yıkıcı bir felaketin ardından New York şehrini bir ütopya olarak yeniden inşa etmesini konu alacak. Yönetmen filmin ilk görüntüsünü Instagram hesabından yaptığı paylaşımla izleyiciyle buluşturdu:
 

Kübra Karasu