sinema port logo sinema port  logo

BİZİ TAKİP EDİN

Film Haberleri 09 Eylül 2021

Bill Murray'in The French Dispatch Filmindeki Editör Karakterine Ön Bakış!

Fox Searchlight, Wes Anderson'ın yönettiği The French Dispatch'te Bill Murray'in karakterine yeni bir bakış sağladı. Karakterle ilgili yayınlanan postere bir de tanıtım videosu eşlik ediyor.



Videoda, The French Dispatch'in baş editörü Bill Murray'den Arthur Howitzer Jr. tarafından dikte edildiği şekliyle “Yazma Kuralları”nı detaylandırıyor. Kurallar basittir, filmin fragmanında yer alan görüntülerle özetlenmiştir ve Howitzer'ın yazma kurallarının beş kolay kurala dayandığı görülmektedir: niyeti olan yazar, gerekli şeyleri topla, yardım iste, kendini tekrar etme ve ağlama.

The French Dispatch, Wes Anderson'ın Roman Coppola, Hugo Guinness ve Jason Schwartzmann ile birlikte tasarladığı bir hikayeden geliştirdiği onuncu filmi. Film, dünya prömiyerini Temmuz ayında Cannes Film Festivali'nde yaptı.

Poster



Filmin kadrosunda Bill Murray'e ek olarak, Wes Anderson'ın düzenli oyuncu kadrosu Adrien Brody, Tilda Swinton, Frances McDormand, Owen Wilson, Schwartzmann, Edward Norton ve Saoirse Ronan'ın yanı sıra Benicio del Toro, Léa Seydoux, Timothée Chalamet, Jeffrey Wright, Elisabeth Moss, Stephen Park, Christoph Waltz ve Liev Schreiber dahil olmak üzere geniş ve yetenekli bir oyuncu kadrosuna sahip.

Wes Anderson'ın merakla beklenen The French Dispatch'i Türkiye'de 3 Aralık'ta izleyiciyle buluşacak.

Video