sinema port logo sinema port  logo

BİZİ TAKİP EDİN

Film Haberleri 05 Aralık 2023

Bob Marley Biyografi Filminden Türkçe Altyazılı Fragman!

Efsanevi müzisyen Bob Marley'in etkileyici kariyerine ve reggae sanatçısı olarak hayatındaki önemli dönemeçlerle nasıl başa çıktığına odaklanan biyografi filminden fragman yayınlandı.

"Bob Marley: One Love" isimli film, şarkılarının mesajlarıyla insanları birleştirmeyi amaçlayan sanatçının hayatını ve müziğine odaklanıyor. Marley'in müzik kariyeri 1960'lar boyunca istikrarlı bir şekilde ilerlerken, 1970'lerde uluslararası alanda patlama yaptı. Film, Marley'in şöhretinin hızla yükseldiği dönemi konu alıyor ve Jamaika'daki şiddet, suikast girişimleri ve daha birçok olayla mücadele ederken müzik yapmaya devam ettiği hayatının perde arkasını gösteriyor. Yeni fragman da tam olarak bu noktaları sergiliyor. 

"Bob Marley: One Love" filmini Reinaldo Marcus Green (King Richard) yönetti ve Oscar adayları Zach Baylin (King Richard), Terence Winter (The Wolf of Wall Street) ve Frank E. Flowers ile birlikte senaryosunu yazdı. Film, Marley ailesinin üyeleri, aralarında eşi Rita Marley, oğlu Ziggy Marley ve kızı Cedella Marley'in de bulunduğu ortaklıkla gerçekleşti. Bob Marley'i canlandıran Kingsley Ben-Adir'in yanı sıra filmde Rita olarak Lashana Lynch, James Norton, Tosin Cole, Anthony Welsh, Michael Gandolfini, Umi Myers ve Nadine Marshall gibi isimler de yer alıyor.

"Bob Marley: One Love", 16 Şubat 2024'te sinemalarda gösterime giriyor.

Türkçe Altyazılı Fragman

Kübra Karasu