sinema port logo sinema port  logo

BİZİ TAKİP EDİN

Oyuncu Haberleri 11 Nisan 2021

Çağatay Ulusoy Eski Günlerini Mumla Arıyor!

Magazin gündeminden hiç düşmeyen Çağatay Ulusoy, Aras Bulut İynemli, İbrahim Çelikkol, Burak Deniz, Kerem Bürsin gibi rakiplerinin aksine kan kaybetmeye devam ediyor.
TV dünyasındaki reyting yarışında rakiplerinin çok gerisinde kalan Ulusoy'un menajeri çareyi reytingi ölçümlenmeyen dijital platformlarda buldu. Netflix ve Blu TV'de yer alan Çağatay Ulusoy rakipleriyle reyting savaşına girmek yerine dijital platformlardaki dizilerde daha zayıf rakiplere karşı mücadele etmeyi tercih ediyor...
çağatay-ulusoy-100-bin-tl-zam
Sevgilisi ile ayrıldığına yönelik haberlerle gündeme gelen ünlü oyuncu Çağatay Ulusoy, hatırlanacağı üzere yaptığı açıklamalarında özel hayatından değil oyunculuğu ve yer aldığı projelerden bahsedilmesi istediğini belirtmişti. Ancak görünen o ki durum hiç de öyle olmuyor.
Çalışmadığı dönemlerde gözlerden ırak bir şekilde tatil keyfi yaşayan ünlü oyuncunun, sevgilisi Duygu Sarışın ile Çanakkale’ye gittiğine yönelik haberlerle tekrar gündeme geldi.
Dijital platform için bir film bir de dizi çeken Çağatay Ulusoy çekimler biter bitmez "Yine Kayıplara Karıştı" haberleri ile magazin bültenlerinde yer alan oyuncu, Medcezir TV dizisi ile özellikle gençlerin beğenisini kazanırken, Muhafız dizisinde aldığı rol ile TV sektöründen git gide uzaklaştı.
Netflix'te yayınlanacak ve yönetmen koltuğunda Can Ulkay'ın oturduğu Kağıttan Hayatlar filminin yanı sıra yönetmenliğini Çağan Irmak'ın yaptığı ve Blu TV’de yer alacak olan Yeşilçam dizisi ile oyunculuğunu sergilemeye devam ediyor.
Sosyal medyada da Çağatay Ulusoy hakkında dijital platformlarda 7’den 70’e her kitleye ulaşabilecek mi gibi sosyal platformlarda kullanıcı yorumları sıkça yapılıyor.
Çağatay Ulusoy Netflix ve Blu TV projelerinde beklenen ilgiyi görmezse menajeri Engin Aykanat ile ciddi sorunlar yaşayacak gibi görünüyor...
Gelişmeleri SinemaPort'tan takip edebilirsiniz!..