sinema port logo sinema port  logo

BİZİ TAKİP EDİN

Oyuncu Haberleri 19 Ocak 2024

George Clooney Yönetmenliği Oyunculuğa Tercih Ettiğini Açıkladı

Oscar ödüllü aktör George Clooney, son yönetmenlik projesi "The Boys in the Boat" filmi hakkında Sky News ile yaptığı röportajda, yönetmenlik yapmanın oyunculuktan "daha eğlenceli" olduğunu açıkladı.

Röportaj sırasında Clooney, yönetmenlik ve oyunculuğu karşılaştırırken, "Daha eğlenceli, çok daha fazla kontrol sahibi oluyorsunuz. Onlara emir veriyorum ve kürek çekmeyi öğrenmem gerekmiyor. Sabahları sete gelmek eğlenceli ve bir senaryo yazıp, yazdığınız bir setin inşa edilmesini izlemek gerçekten harika." ifadelerini kullandı.



Birçok önemli projede izlediğimiz Hollywood yıldızı, The Tender Bar, The Midnight Sky, Suburbicon ve The Ides of March gibi filmlerin de yönetmen koltuğunda oturdu. Clooney, "Yaşlandıkça yapacak başka şeylere ihtiyacınız oluyor. Sadece tek bir şey yapamazsınız. Ben şanslıyım çünkü 62 yaşındayım ve sevdiğim şeyleri yapabiliyorum, ve birçok insan bunu yapamıyor." dedi.

Ancak hayranlar, aktörü büyük ekranda bir daha göremeyecekleri konusunda endişelenmek zorunda değil. Clooney, Jon Watts'ın yazıp yönettiği "Wolfs" adlı filmde Brad Pitt ile birlikte rol alacak.  Clooney bu filmle ilgili Brad Pitt'e takılarak, "Hala oyunculuğu seviyorum, eğleniyorum. Brad Pitt ile bir film çektim, o gelecek vaat eden bir aktör." ifadelerini kullandı. Ayrıca Ocean's serisinin yeni filmi için de çalışmalara başladıklarını duyurdu.

Kübra Karasu