sinema port logo sinema port  logo

BİZİ TAKİP EDİN

Oyuncu Haberleri 18 Ocak 2024

Paul Mescal "Gladyatör 2" Onu Daha Ünlü Yaparsa Derin Depresyona Gireceğini Söyledi

Oscar adayı oyuncu, filmden göreceği ekstra ilginin kişisel hayatını olumsuz etkilemesi durumunda psikolojik olarak kötü bir durumda olacağını düşünüyor.

Hollywood'un genç yıldızlarından Paul Mescal, "Gladyatör 2" filmi sonrasında uluslararası dikkat çekme olasılığına hazır olup olmadığından emin olmadığını açıkladı. The Times UK ile yakın zamanda yapılan bir röportajda, "Normal People", "Aftersun", "All of Us Strangers" ve "Foe" gibi popüler projelerde rol alan aktör, Ridley Scott yönetmenliğindeki devam filminin getireceği şöhreti bilmediğini, ancak kişisel hayatını olumsuz etkilerse derin bir depresyona gireceğini ifade etti:

"Ne fark olacak bilmiyorum. Belki bu naiflik? Sadece daha fazla insan sizi sokakta durduracak mı? Eğer öyleyse, bu durum beni derinden üzecek ve umarım öyle değildir. Gelecek yıl bir cevabım olacak, ama [film] hayatımı bu şekilde etkilerse, kötü bir durumda olacağım. Gitmek ve kimse tarafından izlenmek istenmeyen tuhaf bir oyun yapmak zorunda kalacağım."



Mescal ayrıca aktörlük mesleğini çok ciddiye aldığını ve bu sektörde tutkusu olduğu için yer aldığını belirtti. Bu nedenle, sosyal medyanın ve insanların takipçi sayılarının oyuncu seçimlerinde rol oynamasını gördüğünde biraz rahatsızlık duyduğunu da ifade etti:

"Neden bunu yapıyoruz? Bu beni çok korkutuyor. Oyunculuk, Instagram takipçi sayılarına indirgenmemeli."

Mescal, Pedro Pascal, Denzel Washington, Joseph Quinn ve Connie Nielsen ile birlikte 2000 yılına damga vuran "Gladyatör" filminin devamı ile izleyiciyle buluşacak. "Gladyatör 2", 22 Kasım'da sinemalarda gösterime girecek.

Kübra Karasu