sinema port logo sinema port  logo

BİZİ TAKİP EDİN

Film Haberleri 06 Mart 2024

Cameron Diaz ve Keanu Reeves "Outcome" Filmiyle Yeniden Bir Araya Geliyor!

Apple Original Films, Jonah Hill'in yöneteceği ve başrolde yer alacağı kara komedi "Outcome" için etkileyici bir oyuncu kadrosu topluyor.

Deadline'ın haberine göre Cameron Diaz, filmin başrol oyuncularından biri olarak Keanu Reeves'in karşısında oynamak üzere son görüşmelerini yapıyor. Reeves'in de görüşmelerinin sürdüğü bilinmekte. Keanu  Reeves ve Cameron Diaz daha önce 1996 yapımı "Feeling Minnesota" adlı romantik komedi de başrolleri paylaşmıştı.



Jonah Hill ve Ezra Woods tarafından birlikte yazılan "Outcome", hasarlı bir Hollywood yıldızı olan Reef (Reeves)'in, gizemli bir video klibiyle şantaj edildiğinde, geçmişinin karanlık derinliklerine dalarak şeytanlarıyla yüzleşerek barışması gereken hikayesini izleyiciyle buluşturacak.

Uzun bir oyunculuk arasının ardından Cameron Diaz, "Outcome" ile 2014'teki Sony'nin "Annie" filminin ardından ilk kez izleyiciyle buluşacak. O zamandan beri Diaz, 2014 yılında The New York Times en çok satanlar listesine giren "The Body Book: The Law of Hunger, the Science of Strength, and Other Ways to Love Your Amazing Body" adlı kitabı yayınladı. 2017'de ise "The Longevity Book: The Science of Aging, the Biology of Strength, and the Privilege of Time" yayınlandı.

Kübra Karasu