sinema port logo sinema port  logo

BİZİ TAKİP EDİN

Film Haberleri 22 Ocak 2024

Cate Blanchett & Michael Fassbender, Steven Soderbergh'in Yeni Filminde Başrolü Paylaşacak!

Cate Blanchett ve Michael Fassbender, Steven Soderbergh'in Hollywood pazarına giren yeni casus gerilim filmi Black Bag'de başrol oynayacak.

David Koepp'un senaryosunu yazdığı projenin bu hafta stüdyo ve yayıncılara sunulması, finansman ve dağıtım arayışını başlattı. Filmin, Mayıs ayında Londra'da çekilmesi planlanıyor, ancak henüz anlaşmalar tamamlanmadı. Casey Silver ve Greg Jacobs projenin yapımcılığını üstlenecek.



Soderbergh, daha önce birlikte çalıştığı isimlerle çevresini sarıyor gibi görünüyor. Blanchett, Soderbergh'in 2006 yapımı film noir "The Good German"da ve aynı zamanda Soderbergh'in yapımcılığını üstlendiği "Ocean's 8"de rol aldı. Fassbender ise, Soderbergh'in MMA dövüşçüsü Gina Carano etrafında kurulu yüksek voltajlı aksiyon filmi "Haywire"da rol almıştı. Koepp ve Soderbergh daha önce pandemi sırasında Zoe Kravitz'in başrolünde olduğu ve iyi eleştiriler alan "Kimi"yi birlikte yapmıştı.

Casus-gerilim filmi olması dışında diğer ayrıntıların henüz açıklanmadığı Black Bag ile ilgili yeni gelişmeleri Sinemaport.com'dan takip edebilirsiniz.

Kübra Karasu