sinema port logo sinema port  logo

BİZİ TAKİP EDİN

Film Haberleri 15 Eylül 2021

Constance Wu, Sony'nin "Lyle, Lyle, Crocodile" Filminin Kadrosuna Dahil Oldu!

Crazy Rich Asians ve Fresh Off the Boat yapımlarında rol alan Constance Wu, Sony imzalı Will Speck & Josh Gordon'un "Lyle, Lyle, Crocodile" adlı filminin kadrosuna dahil oldu. Wu filmde, Javier Bardem ve Winslow Fegley ile birlikte rol alacak.



Deadline'ın haberine göre; senaryosunu Will Davies tarafından uyarlanacak olan filmin yönetmenliğini Speck & Gordon üstlenecek. Film, Bernard Waber'in aynı adlı çok satan çocuk kitabından uyarlandı. İlk kez 1965'te yayınlanan sevilen çocuk masalı, New York'ta bir evde yaşayan sürüngenin hikayesini konu alıyor. Lyle karakteri, Primm ailesine günlük işlerde yardım eder ve mahalledeki çocuklarla oynamaktan hoşlanır. Bir komşu, Lyle'ın bir hayvanat bahçesine ait olduğu konusunda ısrar edene kadar, herhangi bir evin sahip olduğu en mutlu timsahtır. Bay Huysuz ve kedisi Loretta, timsahları sevmezler ve Lyle'ın onları kazanmak için yaptığı her şey ters gider. Büyük timsah gülümsemesinin ardındaki kahramanı ve arkadaşı ortaya çıkarmak Lyle'ın tüm cazibesini ve cesaretini alacaktır.

La La Land ve Dear Evan Hansen'in müziğinin arkasındaki Oscar ödüllü söz yazarı ekibi Benj Pasek ve Justin Paul, "Lyle, Lyle, Crocodile" için orijinal şarkılar yazıyor.

Filmin Türkiye'de 22 Temmuz 2022'de gösterime girmesi planlanıyor.