sinema port logo sinema port  logo

BİZİ TAKİP EDİN

Film Haberleri 18 Mayıs 2022

Daisy Edgar-Jones Başrollü Sony Yapımı "Where the Crawdads Sing" Filminden Fragman!

Sony, Delia Owens'ın çok satan romanı Where the Crawdads Sing'in merakla beklenen film uyarlaması için yeni bir fragman yayınladı.

Başrolünde Daisy Edgar-Jones'un yer aldığı film, 1960'larda Kuzey Karolina bataklığında tek başına büyüyen, kendi başının çaresine bakmayı ve kasaba halkının önyargılarıyla başa çıkmayı öğrenen genç bir kızın hikayesini anlatıyor.

Fragman bizimle, Barkley Cove sakinleri tarafından “The Marsh Girl” olarak da bilinen Catherine "Kya" Clarke'ı (Edgar-Jones) tanıştırıyor. Ailesi tarafından terk edildikten sonra kasaba yakınlarındaki bataklıklarda tek başına büyüyen Kya, çok küçük yaşlardan itibaren bitki yetiştirmeyi, balık tutmayı ve doğadan beslenmeyi öğrenmiştir. Fakat diğer insanlar bu yaşam tarzına sahip birini kabul edemezler.

Where the Crawdads Sing'in yeni fragmanı, yaklaşmakta olan uyarlamanın müziklerini de vurguluyor. Film uyarlamasının ilk fragmanında olduğu gibi, yeni fragmanda da arka planda Grammy Ödüllü Taylor Swift tarafından yazılan ve seslendirilen “Carolina” çalıyor. 

Where the Crawdads Sing'in Türkiye'de 9 Eylül'de vizyona girmesi planlanıyor.

Fragman

Kübra Karasu