sinema port logo sinema port  logo

BİZİ TAKİP EDİN

Film Haberleri 05 Ocak 2023

Dave Bautista'dan Açıklama: "Guardians of the Galaxy Vol. 3"ten Sonra MCU'dan Ayrılacak mı?

Dave Bautista, Galaksinin Koruyucuları Vol. 3 ile son kez Marvel izleyicileriyle buluşacak.

Drax, Dave Bautista'nın çığır açan rollerinden biriydi. Marvel Sinematik Evreni'nde Drax rolünü toplam altı kez canlandırdı. Oyuncu, GQ ile yaptığı bir röportajda, makyaj sürecinden kaçmak ve gelecekte daha dramatik roller oynamaya odaklanmak istediğini belirterek Drax'ı artık canlandırmayacağını açıkladı:

"Drax için çok minnettarım. Onu seviyorum. Ama [bittiğine göre] bir rahatlama var. Her şey hoş değildi. O rolü oynamak zordu. Makyaj süreci beni alt ediyordu. Ve Draw'un benim mirasım olmasını isteyip istemediğimi bilmiyorum. Bu garip bir performans ve daha dramatik şeyler yapmak istiyorum."



Bautista daha önce de yaşının ona yetişmeye başlaması ve karakter için gereken acı verici derecede sıkıcı makyaj süreci hakkında konuşmuştu. Profesyonel güreşçiden aktöre dönüşen birçok kişinin başarısız olduğu görülmüştü. Ama Dave Bautista; Dune, Blade Runner 2049, Hotel Artemis ve SPECTRE gibi filmlerde eleştirmenlerce beğenilen rollerde izleyiciyle buluşarak bu konuda da profesyonelliğini kanıtladı. 

Kübra Karasu