sinema port logo sinema port  logo

BİZİ TAKİP EDİN

Film Haberleri 19 Aralık 2023

Dilan Çiçek Deniz & Cem Yiğit Üzümoğlu'nun Başrolü Paylaştığı "Aşk Mevsimi" Filminin Afişi Yayınlandı!

Yapımını Sugarworkz’ün yapımcılığını ve yönetmenliğini Murat Şeker’in üstlendiği, senaryosunu Ali Tanrıverdi ile Murat Şeker’in birlikte kaleme aldığı 'Aşk Mevsimi' filminin afişi yayınlandı.

Dilan Çiçek Deniz ve Cem Yiğit Üzümoğlu’nun, ‘Şirin’ ve ‘Ali Yaman’ olarak yer aldığı afiş, ‘Aşk’ Mevsimi’nin naif esintisini hissettirdi. Bozcaada’nın doğal güzelliğinde çekilen fotoğraflar Yiğit Eken imzası taşırken afiş tasarımı ise Emre Erdem’e ait.

Afiş

9 Şubat 2024’te vizyondaki yerini alacak film yıllara yayılan bir aşk hikayesini kimi zaman gülümseten kimi zaman yürek burkan bir atmosfer eşliğinde anlatmaya hazırlanıyor.

Başrollerini Dilan Çiçek Deniz ve Cem Yiğit Üzümoğlu’nun paylaştığını filmin kadrosunda Fırat Tanış, Duygu Sarışın, Hakan Bilgin, Ertuğrul Postoğlu, Lila Gürmen, Mert Asutay, Çiçek Dilligil, Murat Karasu ve Perihan Savaş gibi birbirinden başarılı ve usta isimler yer alıyor.

Şirin ve Ali Yaman’ın Bozcaada’dan İstanbul’a uzanan aşk hikayesi izleyicilere hem romantik hem de çarpıcı dakikalar yaşatacak.

‘ Aşk Mevsimi’ 9 Şubat 2024’te sinemalarda seyirci karşısına çıkacak.

Teaser
Kübra Karasu