sinema port logo sinema port  logo

BİZİ TAKİP EDİN

Film Haberleri 10 Eylül 2021

Disney, Marvel'ın Eternals Filminin Sadece Sinemalarda Gösterime Gireceğini Açıkladı!

Marvel'ın uzun süredir beklenen filmi Black Widow'ın aynı anda Disney'in dijital platformunda yayınlanması oldukça kötü sonuçlanmıştı. İlk hafta gişede güzel bir başlangıç yapan Black Widow, 2. haftadan sonra adeta çöküşe geçmişti. Film aynı gün dijital platformda yayınlandığı için korsan sitelerde de o hafta en çok izlenen film olmuştu. Olay, Scarlett Johansson ve şirketin mahkemelik olmasına kadar ilerlemişti.

Disney, yaşanılan bu olayların ardından, Shang-Chi ve On Yüzük Efsanesi filminin 45 gün boyunca sadece sinemalarda gösterime gireceğini, dijital platformda yer almayacağını açıkladı. Film vizyona girdikten sonra hem Amerika'da hem de dünya çapında gişeleri altüst etti. Haber ile ilgili detaylı bilgi için tıklayınız. Disney de Shang-Chi ve On Yüzük Efsanesi filminin sinema başarısının ardından Eternals'ın da sadece sinemalarda gösterime gireceğini açıkladı.



Bu yıl düzenlenen Oscar'larda En İyi Film ve En İyi Yönetmen ödüllerini Nomadland ile kazanan yönetmen Chloé Zhao'nun yaklaşan Marvel Sinematik Evreni filmi Eternals, 5 Kasım 2021'de vizyona girecek. Angelina Jolie'nin de yer aldığı filmin kadrosunda Salma Hayek, Richard Madden, Kit Harington, Gemma Chan gibi birçok yıldız oyuncu yer alıyor.

Kübra Karasu