sinema port logo sinema port  logo

BİZİ TAKİP EDİN

Film Haberleri 14 Eylül 2021

Dominic Sherwood, "Eraser: Reborn"un Kadrosunda!

Shadowhunters: The Mortal Instruments ve Penny Dreadful: City of Angels yıldızı Dominic Sherwood, Arnold Schwarzenegger başrollü aksiyon filmi Eraser'ın yeniden başlatılmasının kadrosunda yer alacağı duyuruldu.



İlk olarak Deadline tarafından bildirilen haberde, 31 yaşındaki İngiliz aktörün Eraser: Reborn başlıklı filmde başrol Schwarzenegger'in yerini alacağı açıklandı.

Yeniden başlatma, yüksek profilli tanıkların ölümlerini taklit etme konusunda uzmanlaşmış ve varlıklarından hiçbir iz bırakmayan ABD'li bir Mareşal olan Mason Pollard'ı (Sherwood) takip ediyor. Başrolde Sherwood'un yanı sıra diğer oyuncular arasında Jacky Lai, McKinley Belcher III (Ozark, The Passage) ve Eddie Ramos (Animal Kingdom, Teen Wolf) yer alıyor. Filmin yönetmenliğini Deep Blue Sea 3 yönetmeni John Pogue üstlendi.

Filmin yapımcıları ise The Last of the Mohicans ve First Knight yapımcısı Hunt Lowry ve Deep Blue Sea 3'te yapımcı olarak Pogue ile birlikte çalışan Patty Reed. Film aynı zamanda Warner Bros ve Lowry arasındaki uzun süredir devam eden ilişkiyi sürdürüyor.

Orijinal 1996 yılında çıkan Eraser, yüksek teknolojili silahlarla ilgili bir davadan sonra iş arkadaşlarından şüphelenmeye başlayan bir tanık koruma uzmanı olan John Kruger'ın (Schwarzenegger) hikayesini anlattı. Filmin yapımcılığını Arnold Koelson, yönetmenliğini ise Nightmare on Elm Street Dream Warriors ve The Blob gibi filmleri yöneten ve yazan Chuck Russell üstlenmişti. Aksiyon-gerilim filmi, 100 milyon dolarlık bir bütçeyle yurtiçinde 101,2 milyon dolar ve dünya çapında yaklaşık 240 milyon dolar hasılat elde ederek büyük bir hit oldu. Filmde ayrıca Vanessa Williams, James Caan ve James Coburn da rol aldı.

Eraser: Reborn şu anda post prodüksiyon aşamasında.