sinema port logo sinema port  logo

BİZİ TAKİP EDİN

Oyuncu Haberleri 04 Ekim 2022

Dwayne Johnson Hollywood'daki 20. Yılını Kutluyor!

Ünlü oyuncu ve eski Amerikan güreşçisi Dwayne Johnson, Hollywood'da geçen 20 yılını kutluyor.

Dwayne Johnson, artık herkesin bildiği bir isim haline geldi ama bu her zaman böyle değildi. Güreşçilikten oyunculuğa ilk adım attığında kendisine daha çok George Clooney ve Will Smith gibi olması söylendiğini açıkladı. Film yıldızı şöhretine başlamadan önce Johnson, The Rock ismiyle profesyonel bir güreşçi olarak dolu dolu bir kariyere sahipti.

Hollywood'da 20. yılını dolduran Dwayne Johnson, film endüstrisinde başarıyı yakalamak için farklı bir imaj çizmeyi şiddetle reddettiğini anlattı. Tüm filmlerinden oluşan bir mozaiğin videosunu paylaşan Johnson, "Filmlerimin hiç bu şekilde düzenlendiğini görmemiştim ve bu benim için dünyanın her yerindeki çocuklar, size ve ailelerinize teşekkür etmemi hatırlattı, sevgi, destek ve güven için teşekkür ederim. 20 yıl önce Hollywood'a ilk geldiğimde buraya gelmek için kıçımı yırttım ve bana dediler ki, 'Bak kendine The Rock diyemezsin, spor salonuna gitme, konuşma George Clooney gibi ol, Will Smith gibi ol.' dedim ki 'hayır o adamlar gibi olmayacağım kendim olmalıyım ve eğer Hollywood kariyerimde başarısız olursam, en azından öyle olduğumu bilerek başarısız olurum. Şimdi yıllar sonra bu mozaiği hepinizin sayesinde görüyorum, size teşekkür ediyorum ve sizi seviyorum. Çok teşekkür ederim.” açıklamasını yaptı.


Johnson, ilk başrolünü The Mummy serisinin bir yan ürünü olan 2002 aksiyon filmi The Scorpion King'de aldı. 20 yıl boyunca, 50'den fazla film üreterek izleyicilerin favorisi haline gelmeyi başardı. Johnson; aksiyon, komedi ve gerilim türlerinde gişe rekorları kıran birçok yapımda başrol oynadı.

Johnson şimdi ise yaklaşmakta olan DC Comics anti-kahraman filmi Black Adam ile 21 Ekim'de sinemalarda izleyiciyle buluşacak. Film, Johnson'ın süper kahraman türüne de ilk adımı olacak. 

Kübra Karasu