sinema port logo sinema port  logo

BİZİ TAKİP EDİN

Film Haberleri 03 Ocak 2024

Efsane Kadrolu "İyi Bir Aile Değiliz" Filminden Teaser: Kaan Yıldırım, Erkan Kolçak Köstendil, Sarp Apak...

Yapımı Olympos Films’e, yapımcılığı Mustafa Sönmez ve Dilek Aydın’a ait sezonun en iddialı ters köşe komedisi "İyi Bir Aile Değiliz" filminin teaser fragmanı yayınlandı.

Şubat ayında sinema salonlarındaki yerini alacak filminden ilk görüntülerin yer aldığı bir teaser yayınlandı. Babalarının beklenmedik ölümüyle kendilerini tahmin edilemeyecek olayların içerisinde bulan bu aile seyircilere farklı duyguları aynı anda yaşatacak.

EFSANE KADRO BİR ARADA

Senaryosu ve yönetmenliği Haki Biçici tarafından üstlenilen filmin kadrosunda Kaan Yıldırım, Erkan Kolçak Köstendil, Şinasi Yurtsever, Sarp Apak, Derya Karadaş, Melisa Doğu, Vedat Erincin, Asiye Dinçsoy, Nergis Çorakçı, Tarhan Karagöz, Yakup Turgut gibi sevilen isimler yer alıyor. Haki Biçici’nin hikayesi için bir araya gelen efsane kadro İyi Bir Aile Değiliz’deki performanslarıyla seyircilere ‘İyi aile nasıl olunur?’ sorusunun cevabını verecek. Bir aile meselesinin anlatıldığı ve yayınlanan teaser ile dikkatleri üzerine çeken film seyircinin özlediği komedi anlayışlarından birini sinema perdesine yansıtacak.

A90 Pictures'ın dağıtımını üstlendiği İyi Bir Aile Değiliz 9 Şubat’ta sinemalarda gösterime girecek.

Teaser Fragman

Kübra Karasu