sinema port logo sinema port  logo

BİZİ TAKİP EDİN

Film Haberleri 04 Ocak 2023

Fantastik Korku Filmi "Evil Dead Rise"ın İlk Afişi Yayınlandı!

2023 de korku türü için başka bir baskın yıl olacak gibi görünüyor ve Evil Dead Rise da merakla beklenen yapımlardan biri. Filmin ilk fragmanının bu gece yayınlanması beklenirken filmden ilk afiş de izleyiciyle buluştu. 

Afiş, yeni Deadite'ın ele geçirdiği ana karakter Ellie'nin (Alyssa Sutherland) çocuklarına sımsıkı sarılırken kameraya ürkütücü bir şekilde gülümseyerek bakmasını gösteriyor. "Annen seni ölesiye seviyor" sloganı, görüntünün dehşetini artırıyor. Hikaye, yıllar sonra yeniden bir araya gelen Ellie ve Beth (Lily Sullivan) adlı iki ayrı kız kardeşin etrafında dönüyor. Ellie, Los Angeles'ta çocukları ile birlikte çok katlı bir apartmanda yaşıyor. 2013 Evil Dead yeniden başlatmasına benzer şekilde, bu filmin de dehşetini çevreleyen aile merkezli temalar olacak. Ancak yeni film, serinin olay örgüsünde ağırlıklı olarak çocuklara yer verilecek ilk yapım olacak. 

Evil Dead, dört filmi ve bir TV dizisi aracılığıyla hikaye anlatımı açısından en çeşitli serilerden biri olmaya devam ediyor. 

Afiş



Kübra Karasu