sinema port logo sinema port  logo

BİZİ TAKİP EDİN

Film Haberleri 13 Aralık 2023

Ferhat Aslan'ın Başarı Serisi Devam Ediyor!

Sektörün tecrübeli isimlerinden Ferhat Aslan, bu yıl da seçtiği filmlerle başarı serisini devam ettirmeyi başardı. Başarılı dağıtımcı, hangi dağıtım şirketinde görev yapsa sektör liderliğine oynuyor.

Uzun yıllardır CJ ENM Ceo'su olarak görev yapan Ferhat Aslan, bu yıl da seçtiği filmlerle sinemalara milyonlarca izleyici çekmeyi başardı. Atatürk filmiyle 1,5 milyon izleyiciye ulaşan Ferhat Aslan liderliğindeki şirket bu yıl, Kutsal Damacana 4 ve John Wick 4 gibi yapımlarla 1 milyon izleyici barajını geçmeyi başardı. Geçtiğimiz hafta vizyona giren Ölümlü Dünya 2 ise yalnızca iki haftada 900 bin izleyici rakamını aşmayı başardı. Filmin bu hafta 1 milyon izleyici barajını aşan filmler arasına girmesi bekleniyor.

Dağıtım Sektöründeki Başarısını Yapımcılığa da Taşıdı!

Ferhat Aslan dağıtım sektöründeki başarısını yapıma da taşımayı başardı. 2017 yılında Engin Günaydın, Demet Evgar, Erdal Özyağcılar gibi yıldız oyuncu kadrosuyla dikkat çeken Aile Arasında filmini izleyiciyle buluşturan Aslan, 19 Ocak'ta Fırat Albayram ve Ceyda Kasabalı başrollü Kardeş Takımı filmini izleyiciyle buluşturmaya hazırlanıyor.