sinema port logo sinema port  logo

BİZİ TAKİP EDİN

Film Haberleri 14 Eylül 2021

Florence Pugh & Harry Styles Başrollü "Don't Worry Darling" 2022'de İzleyiciyle Buluşacak!

Olivia Wilde'ın yönettiği, başrollerini Florence Pugh ve Harry Styles'ın paylaştığı psikolojik gerilim filmi “Don't Worry Darling”in önümüzdeki sonbaharda vizyona girmesi planlanıyor. Filmin yurtdışı vizyon tarihi 23 Eylül 2022 olarak açıklandı fakat Türkiye'de ne zaman vizyona gireceği henüz bildirilmedi.

1950'lerde geçen “Don't Worry Darling”, kocasıyla birlikte ütopik bir deneysel toplulukta yaşayan ve göz alıcı şirketinin rahatsız edici sırlar saklıyor olabileceğinden endişe etmeye başlayan bir ev kadınını konu alıyor. Yönetmen Wilde, filminin vizyon tarihini “yalnızca sinemalarda” olacağını vurgulayarak duyurdu. Ayrıca filmden görüntülerinin olduğu 10 saniyelik bir klip paylaştı.
 


Oyuncu kadrosu, Styles ve Pugh ile birlikte Chris Pine, Wilde, Gemma Chan, KiKi Layne ve Nick Kroll'dan oluşuyor. Katie Silberman, senaryoyu Carey ve Shane Van Dyke'nin özel hikayesinden yazdı. "Don't Worry Darling"in çekimleri 2020'nin sonlarında Los Angeles'ta başladı, ancak sette birinin COVID-19 testinin pozitif çıkması üzerine yapım iki haftalığına durduruldu. Daha sonra 2021 yılının Şubat ayında çekimler tamamlandı.