sinema port logo sinema port  logo

BİZİ TAKİP EDİN

Film Haberleri 17 Ocak 2024

George Clooney "Ocean's" Serisinin Dördüncü Filmi için Hazırlıklara Başladığını Doğruladı!

2000'lerin ünlü "Oceans Eleven" soygun üçlemesinin ardından George Clooney, serinin dördüncü filmi için hazırlıklara başladığını doğruladı. Hollywood yıldızı, geçen ay yeni filmi "The Boys in the Boat"ı tanıtırken, serinin dördüncü filmi için tamamlanmış bir senaryonun olduğunu ve bu filmi gerçekleştirmek için heyecanlı olduğunu açıkladı.

Clooney yaptığı açıklamada, "Şimdi 'Ocean's' için gerçekten iyi bir senaryomuz var, bu yüzden bir tane daha yapabiliriz, Aslında harika bir senaryo. Ona [Ocean's 14] demek istemiyorum, fikir biraz 'Going in Style' gibi." ifadelerini kullandı. "Going in Style", sıradan hayatlarından sıkılan bir grup emeklinin, hayatlarına biraz heyecan katmak için soygun yapmaya karar verdiklerini konu alıyor.



Ancak, devam filminde yer almayacak bir isim var: yönetmen Steven Soderbergh. Soderbergh, Clooney, Brad Pitt, Matt Damon, Bernie Mac, Don Cheadle, Casey Affleck, Scott Caan, Elliott Gould, Carl Reiner, Shaobo Qin, Eddie Jemison, Andy Garcia, Julia Roberts, Catherine Zeta-Jones, Vincent Cassel, Eddie Izzard ve Al Pacino'nun rol aldığı sevilen üçlemenin yönetmeniydi. Ancak, 2007'deki "Ocean's Thirteen"dan sonra Soderbergh, "Üçüncü filmi yaptıktan sonra, serinin benim için tamamlandığını hissettim. Stüdyo devam etmemi istediğinde, hayır dedim çünkü bu benim için ileriye bir adım gibi hissettirmiyor. Ben başka bir şeyin peşindeyim." açıklamasını yapmıştı.

Aynı zamanda seri için 1960'larda Avrupa'da geçen ve Clooney'in karakterinin doğuşunu merkezine alan, Margot Robbie ve Ryan Gosling'in başrolde olduğu bir ön film de yapılıyor. Detaylar için tıklayınız.

Kübra Karasu