sinema port logo sinema port  logo

BİZİ TAKİP EDİN

Film Haberleri 22 Eylül 2022

Gerard Butler Başrollü Aksiyon-Gerilim Filmi "Kandahar"dan Yeni Kare!

Open Road Films'in Gerard Butler başrollü aksiyon gerilim filmi Kandahar'ın Kuzey Amerika haklarını satın aldığı açıklandı. Filmin 2023'te sinemalarda vizyona girmesi için hazırlıklar başladı. Kandahar; G-BASE, Thunder Road, Capstone Studios ve MBC Studios'un imzasını taşıyor.

Kandahar, kendisini Afganistan ülkesinde düşman topraklarında sıkışmış bulan gizli CIA operatörü Gerard Butler'ın oynadığı Tom Harris'in hikayesini anlatıyor. Görevi ortaya çıktığında, Harris giderek daha tehlikeli bir durumdan kurtulmanın bir yolunu bulmak zorunda kalacak. Bunu, Kandahar'da bir çıkarma noktasına ulaşmasına yardım edecek olan Afgan tercümanı ile birlikte yapacak ve hepsini, onları avlamaya çalışan casuslardan ve yabancı düşman kuvvetlerinden kaçarak yapması gerekecek.

Filmin senaryosu Mitchell LaFortune tarafından yazıldı ve Snowden sızıntılarının kaosu sırasında çalışan bir askeri istihbarat subayı olarak kendi kişisel deneyimlerine dayanıyor.

Yeni film, Butler ile daha önce Angel Has Fallen ve Grönland'da çalışan yönetmen Ric Roman Waugh'un imzasını taşıyor. Filmde Butler'ın yanı sıra daha önce Homeland, 24 ve Legion'da rol alan Navid Negahban, Victoria & Abdul ve Death on the Nile'den Ali Fazal ve Bollywood yıldızı Elnaaz Norouzi de yer alıyor. Filmde ayrıca Travis Fimmel de yer alacak. Kandahar, Suudi Arabistan'ın AlUla bölgesinde çekildi.

Filmin 2023'te vizyona gireceğinin duyurulmasının yanı sıra Butler'ı Tom Harris rolünde gösteren filmden yeni bir fotoğraf da yayınlandı. Fotoğrafta karakterini çölde tercümanıyla birlikte dururken görüyoruz. Film için henüz net bir vizyon tarihi açıklanmadı. Gelişmeleri sitemizden takip edebilirsiniz.

Yeni Kare 


Kübra Karasu