sinema port logo sinema port  logo

BİZİ TAKİP EDİN

Film Haberleri 07 Eylül 2022

"Halloween Ends"den Yeni Kare: Laurie Strode'un Son Direnişi!

Cadılar Bayramı serisi sonunda geldi, Laurie Strode ve Michael Myers'ın onlarca yıldır süren savaşı bu Ekim'de Halloween Ends ile sona erecek.

Halloween destanının son filmi hakkında çok fazla teori ortaya atıldı ve hayranlar sadece heyecanla serinin sonunu bekliyor. Universal, iki ölümcül düşmanın son savaşından yeni bir görüntü yayınladı.

USA Today tarafından özel olarak paylaşılan görüntüde, Jamie Lee Curtis'in canlandırdığı Laurie ve Michael Myers'ın her zamanki gibi birbirlerini öldürmeye çalıştığını görüyoruz. Fakat yayınlanan karede Myers daha avantajlı görünüyor. Çünkü Michael, Laurie'yi bir masaya sabitlemiş ve elindeki demirden çubuğu kulağına doğru sokmaya çalışıyor. Serinin hayranları, Laurie'nin John Carpenter'ın Cadılar Bayramı'nda Michael'ı benzer bir örgü iğnesiyle bıçakladığını hatırlayacak. Michael şiirsel bir intikam almak istiyor ve Laurie'nin giydiği şey göz önüne alındığında, bu görüntü büyük olasılıkla fragmandaki aynı kavgaya işaret ediyor.

Fragman

Film, Halloween ve Halloween Kills olaylarından dört yıl sonrasını konu alacak. Filmin yeni üçlemesi Tommy Doyle, şerif Leigh Brackett ve hemşire Marion Chambers gibi sevilen eski karakterleri öldürmekten korkmadı. Bu nedenle, serinin sonunda Laurie ve Michael'ın ya da her ikisinin de bu finalden canlı çıkması mümkün görünmüyor. 

Laurie ve Micheal Myers'ın hikayesinin sonunu Halloween Ends 14 Ekim'de sinemalarda!

İŞTE O KARE



Kübra Karasu