sinema port logo sinema port  logo

BİZİ TAKİP EDİN

Oyuncu Haberleri 19 Nisan 2021

Hande Erçel & Kerem Bürsin Cephesinde Yeni Gelişme: Birlikte Tatildeler mi?

Hande Erçel ve Kerem Bürsin'in başrolünde yer aldığı Sen Çal Kapımı dizisi Cumartesi akşamı yayınlanan bölümüyle sezon finali yaptı. Dizideki uyumları dikkat çeken ikili sürekli aşk iddialarıyla gündeme geliyordu. Geçen hafta spor salonu çıkışı görüntülenen ikiliye “Spora bile beraber gidiyorsunuz. Aşk haberlerini de yalanlamıyorsunuz...” sorusu yöneltilmişti. Bürsin, “Bir gelişme olursa haberdar olacaksınız. Çok konuşmaya gerek yok” cevabıyla, kafaları karıştırmıştı. Erçel ise, “Olduğunda haberiniz olacak arkadaşlar” diyerek, aşk iddialarını havada bırakmıştı.

SEZON FİNALİNDEN SONRA MALDİVLER'E UÇTULAR!

Sen Çal Kapımı dizisi sezon finali yaptıktan bir buçuk saat sonra uçağa binen ikiliyi, bazı takipçilerinin İstanbul Havalimanı’nda el ele gördüğü iddia edildi. İkilinin Maldivler’e giriş yaptıkları yabancı fanlar tarafından havalimanı turizm ofisine teyit ettirildiği de söylentiler arasında. İki ünlü, kalacakları tatil köyüne, tesisin sürat teknesiyle gittikleri ve bu bilgilinin Bürsin'in story'si ile doğrulandığı düşünülüyor.

İŞTE O PAYLAŞIM

Ünlü çift, yabancı hayranlarının objektifine Maldivler'de de takıldı. Ünlü oyuncuların hayranları sosyal medya hesaplarından bu kareyi paylaşarak, Erçel ile Bürsin'in Maldivler'de olduğunu iddia etti.