sinema port logo sinema port  logo

BİZİ TAKİP EDİN

Film Haberleri 25 Ocak 2024

Henry Cavill Yeniden Çekilecek "İskoçyalı" Filminin Başrolünde Yer Alacağını Doğruladı!

Geçtiğimiz hafta Chad Stahelski'nin Highlander (İskoçyalı) serisinin başına geçtiği haberlerinin ardından, filmin başrol oyuncusunun kim olacağı konusunda bir belirsizlik doğmuştu. Çünkü basın bülteni, filmin başrol oyuncusuna dair bir bilgi içermiyordu. Fakat uzun süredir Henry Cavill'ın Connor MacLeod rolünü canlandıracağı söylentileri kulaktan kulağa yayılmıştı. Yıldız oyuncu projede başrol oynayacağını nihayet verdiği bir röportajda doğruladı.



Collider'a yeni filmi Argylle hakkında konuşan Cavill, Highlander'ın spesifik detaylarını mümkün olduğunca gizli tutmak istediğini belirterek şunları söyledi: 

"Eğitim ciddi şekilde başlamak üzere. Çok uzun bir eğitim süreci olacak ve içine girmek için çok heyecanlıyım. Şu anda size anlatabileceğim çok şey yok. Her şeyi olabildiğince uzun süre gizli tutmak istiyorum."



90'lara damga vuran Highlander (İskoçyalı) serisini yeniden çekecek John Wick serisinin arkasındaki yönetmen Chad Stahelski, yıllar süren belirsiz bir geliştirme sürecinden geçtikten sonra çekimlerin bu yıl içinde başlayacağı müjdesini vermişti. Henry Cavill ilk filmi 1986'da vizyona giren serinin yeniden çekiminde Christopher Lambert'in canlandırdığı aksiyon kahramanı Connor McLeod rolünü canlandıracak. 

Henry Cavill'ın başrolünde yer aldığı en yeni film olan Argylle, 2 Şubat'ta sinemalarda vizyona girecek. Highlander'ın (İskoçyalı) vizyon tarihi ise şimdilik belirsiz.

Kübra Karasu