sinema port logo sinema port  logo

BİZİ TAKİP EDİN

Film Haberleri 08 Mart 2024

"Hesaplaşma 2" için Yıldızlar Tekrar Bir Arada: Ben Affleck, Jon Bernthal...

Amazon MGM Studios, Ben Affleck ve Matt Damon'ın Artists Equity ile işbirliği yaparak, Gavin O'Connor yönetmenliğindeki aksiyon gerilim filmi "The Accountant"ın devam filmi için kolları sıvadı.

Merakla beklenen "The Accountant 2"de, Ben Affleck, Jon Bernthal, J.K. Simmons ve Cynthia Addai-Robinson gibi yıldız isimlerin geri dönüşü kesinleşti. Orijinal filmin senaristi Bill Dubuque tarafından kaleme alınan senaryoyu yönetecek olan Gavin O'Connor, devam filminde de yönetmen koltuğunda oturacak. Warner Bros.'tan devam filmi haklarını satın alarak Amazon MGM'de projeyi kuran Artists Equity, filmin stüdyosu olarak görev yapacak. Bu işbirliği, Jennifer Lopez'in başrolünde olduğu ve büyük ilgi gören belgesel "The Greatest Love Story Never Told", Altın Küre adayı "Air" ve gerçek bir hikayeden uyarlanan "Unstoppable" dahil olmak üzere dört projeyi kapsıyor.



2016'da sinemalarda 155 milyon dolarlık bir hasılat elde eden ve takip eden yıl en çok kiralanmış dijital film olan "The Accountant", Affleck'in otizmli bir CPA olarak çifte hayat yaşayan ve suç örgütleri için adli muhasebecilik yapan Christian Wolff karakterini canlandırdığı bir yapımdı. Jon Bernthal, Christian'ın güvenlik şirketi işleten kardeşi Brax olarak; J.K. Simmons, Hazine Bakanlığı Mali Suçlarla Mücadele Ağı Direktörü Ray King olarak; ve Cynthia Addai-Robinson, "The Accountant"ın gerçek kimliğini ortaya çıkarmakla görevlendirilen genç Hazine ajanı Marybeth Medina rolünde izleyiciyle buluşmuştu.

Devam filminin konusu, Medina'nın eski patronunun bilinmeyen suikastçılar tarafından öldürülmesiyle harekete geçer ve olayı çözmek için Christian ile iletişime geçmesi gerektiğinde başlar. Christian, yabancılaşmış ancak son derece ölümcül kardeşi Brax'in yardımıyla, parlak zekasını ve yasa dışı yöntemlerini kullanarak çözülmemiş bulmacayı bir araya getirir. Üçlü gerçeğe yaklaştıkça, yaşamlarını durdurmaya kararlı bazı acımasız katillerin dikkatini çekecektir.

Kübra Karasu