sinema port logo sinema port  logo

BİZİ TAKİP EDİN

Film Haberleri 27 Ağustos 2021

Hızlı ve Öfkeli Serisinin 10. Filmi 2023'te Sinemalarda!

Dünyanın en çok izlenen aksiyon serilerinden Hızlı ve Öfkeli'nin 10. filmi, 2023'te sinemalarda izleyiciyle buluşacak. Variety, Hızlı ve Öfkeli 10'un 7 Nisan 2023'te çıkış yapacağını doğruladı.

Hızlı ve Öfkeli 10, sevilen serinin sondan ikinci filmi olacak. Yapımın yönetmen koltuğunda ise Justin Lin oturacak. Kadro henüz açıklanmasa da, serinin yıldızı Vin Diesel'in Tyrese Gibson, Sung Kang, Chris Bridges, Jordana Brewster ve Michelle Rodriguez ile birlikte geri dönmesi bekleniyor. Entertainment Weekly'ye göre, Dwayne Johnson seriye geri dönmeye hazır değil ve John Cena'nın Jakob Toretto rolünü yeniden üstlenip üstlenmeyeceği ise henüz belli değil.



Haziran ayında vizyona giren Hızlı ve Öfkeli 9, ABD'de 170 milyon doların üzerinde ve dünya çapında 500 milyon doların üzerinde hasılat elde ederek, COVID-19 salgını sırasında gişenin canlanmasına yardımcı oldu. Film, eleştirmenlerden karışık yorumlar alsa da; Hızlı ve Öfkeli filmleri, CinemaScore'da ortalama B+ derecesine ulaşarak izleyicilerin favorisi olmaya devam ediyor.

Serinin son çıkan filmi Hızlı ve Öfkeli 9, sinemalarda izleyiciyle buluşmaya devam ediyor.