sinema port logo sinema port  logo

BİZİ TAKİP EDİN

Film Haberleri 07 Aralık 2023

İbrahim Büyükak & Yasemin Sakallıoğlu Başrollü Komedi Filmi "Mutluyuz"dan Afiş ve Teaser!

İbrahim Büyükak’ın yazıp aynı zamanda yönetmen koltuğuna oturduğu ve başrolü Yasemin Sakallıoğlu ile paylaştığı aile komedisi Mutluyuz'un afişi ve teaser'ı izleyiciyle buluştu.

25 Film’in yapımcılığını üstlendiği, ayrılmak üzere olan bir çiftin eğlenceli hikayesini sinemaseverlerle buluşturacak filmden ilk teaser yayınlandı. Yayınlanan teaserda İbrahim Büyükak’ın canlandırdığı Ferhat karakteri ile Yasemin Sakallıoğlu’nun hayat verdiği Aslı karakterini çift terapisinde görüyoruz. Çiftin komik ve eğlenceli anlarının gözler önüne serildiği tanıtımda filmde herkesin kendi ilişkisinden bir parça bulacağının ilk sinyalleri veriliyor.

Afiş



İbrahim Büyükak ve Yasemin Sakallıoğlu’nun başrollerinde olduğu filmde onlara Başak Parlak, Anıl İlter, Tolga Evren, Rahmi Dilligil, Buse Kara, Yeliz Kuvancı, Efe Deprem, Banu Fotocan, Camilla Duarte Çakır eşlik ediyor. Yakın arkadaş olan Ferhat ve Aslı, sevgililerinin birbirlerine aşık olmalarıyla talihsiz bir şekilde terk edildikten sonra beraber olmaları gerektiğini anlarlar. Evliliklerinin üçüncü yıl kutlamasında ise ilişkileri adına işler artık yolunda gitmemektedir. Kavgayla geçen kutlama yemeği sonrasında Ferhat, Aslı’nın ilişkilerinden umduğunu bulamadığı korkusuyla yazlık bir otelde Barbaros’un önderliğinde çift terapisi programı satın alır ve Aslı’ya üçüncü yıl dönümü hediyesi olarak tatile çıktıklarını söyler. Otele adım atar atmaz beraber olmak için onları terk eden eski sevgilileri Canberk ve Serra karşılarına çıkar ve Aslı ile Ferhat’ın bu iki çift ve diğerleri ile çıktıkları çift terapisi komik ve eğlenceli bir maceraya dönüşecektir.

Sinemaseverleri eğlenceli bir çift komedisine davet eden Mutluyuz filmi 29 Aralık’ta sinemalarda!

Teaser

Kübra Karasu