sinema port logo sinema port  logo

BİZİ TAKİP EDİN

Film Haberleri 23 Kasım 2023

Jason Statham Başrollü Yeni Aksiyon Filmi "The Beekeeper"dan Yeni Kare!

Empire Magazine'in 2024 özel önizleme sayısı için The Beekeeper filminden de yeni bir görüntü yayınladı.

Merakla beklenen yeni aksiyon filminden yayınlanan görüntüde Jason Statham'ı bal kavanozları ile dolu rafların önünde nöbet tutarken görüyoruz. Filmin başında karakterini, yaşlı komşusu için arılarına bakan huzurlu biri olarak göreceğiz fakat hükümet ve diğer kuruluşlarla derin bağlantılara sahip olan bir dolandırıcılık şirketini devirmek için şiddet dolu bir intikam görevine başlayacak. 

Jason Statham, Mr. Clay rolünde izleyiciyle buluşacak ve karakter The Beekeepers adıyla da bilinen gizli bir organizasyonun eski bir operatördür. Görevleri "ariyi korumak" ve dünya düzenini gerektiğinde kontrol altında tutmaktır. Görevinden ayrıldıktan sonra, Mrs. Parker (Phylicia Rashad) ile bir dostluk kurar ve onunla bir aile gibi olurlar. Karşılığında, Mrs Parker'ın arazisindeki arıları bakarak toprakları restore etmesine yardımcı olur. İkilinin dostluğu, onun adına düzenlenen bir intikama sürüklediğinde daha da yıkıcı hale gelir.

Jason Statham, aksiyon projelerine kendini adadığı için aksiyon yıldızı denildiğinde akla ilk gelen oyunculardandır ve The Beekeeper da onun için istisna değil. Yeni filmde de rolün içerdiği her şeyin bir parçası olan Statham, gerçekten arıları nasıl yöneteceğini de öğrendi. Yönetmen arılarla kendi ilgilenmek istediğinde yaşananları, "Ekip buna güldü çünkü Jason Statham'ı gerçek arılarla bir araya koymayacağımızı kesinlikle biliyorduk. Ama Jason yapmak istedi. Bu yüzden onu bir arıcıyla bir araya getirdik ve kovanı nasıl açacağını ve arılarla nasıl çalışacağını öğrendi ve onlarla tamamen bağlantı kurdu." şeklinde açıkladı. Yönetmen kendisinin Statham kadar iyi bir şekilde arılarla anlaşamadığını, "Arılarla ilgili sahneleri çekerken beni oldukça fena bir şekilde soktular. Ama sorun değil. Bir film yaparsanız The Beekeeper adında, sokulursunuz." ifadeleriyle açıkladı.

The Beekeeper, 12 Ocak 2024'te sinemalarda!

Yeni Kare

Kübra Karasu