sinema port logo sinema port  logo

BİZİ TAKİP EDİN

Film Haberleri 01 Eylül 2022

John Krasinski'nin Ryan Reynolds ve Steve Carell Başrollü "IF" Filminin Çekimleri Başladı!

The Office filminin yıldızları John Krasinski ve Steve Carell'i buluşturan IF filminin çekimleri başladı. 

A Quiet Place ve devam filminin başarısından bu yana ünlü oyuncu John Krasinski'nin yöneteceği bir sonraki film merakla bekleniyordu. Krasinski, Instagram hesabından yaptığı paylaşım ile yeni filmi IF'in çekimlerinin başladığını duyurdu.

Aile dostu IF, son iki yönettiği film korku türünde olan John Krasinski için yeni bir adım olacak. Filmin konusuyla ilgili ayrıntılar şimdilik gizli tutuluyor. Fakat filmin bir çocuğun hayal gücünü yeniden keşfetme yolculuğunu anlatacağı ve Krasinski'nin kendi fikrine dayandığı biliniyor. Ayrıca filmin içinde fantezi ve komedi ögelerini de barındırması bekleniyor.



Krasinski'nin paylaşımında iki kez Akademi Ödüllü görüntü yönetmeni Janusz Kamiński'nin de film üzerinde çalışacağını gösteriyor. Kamiński, en son West Side Story'de Steven Spielberg ile birlikte çalışmıştı.

IF, Krasinski'nin yönettiği beşinci uzun metrajlı filmi ve beşinci kez bir film yazacak. İzleyicilerin çoğu Krasinski'yi dokuz sezon oynadığı hit iş yeri komedisi The Office ile tanısa da Krasinski son zamanlarda yönetmen olarak yaptığı çalışmalarla da ses getiriyor. 

IF'de Steve Carell, Ryan Reynolds, Phoebe Waller-Bridge, Bobby Moynihan, Fiona Shaw, Louis Gossett Jr., Alan Kim ve Cailey Fleming'den oluşan yıldız bir oyuncu kadrosu izleyiciyle buluşacak. Krasinski filmin yapımcılığını Allyson Seeger ve Andrew Form ile birlikte kendi yapım şirketi Sunday Night aracılığıyla üstleniyor. Ayrıca Reynolds da yapım şirketi Maximum Effort aracılığıyla filmin yapımcılığını üstlenecek. Filmin baş yapımcıları arasında George Dewey ve Alexa Zinz Ginsburg yer alıyor.

John Krasinski'nin Paylaşımı:
 


Kübra Karasu