sinema port logo sinema port  logo

BİZİ TAKİP EDİN

Film Haberleri 06 Eylül 2021

Margaret Qualley ve Christopher Abbott "Sanctuary" Filminin Başrolünde!

Son dönemin parlayan yıldızları Margaret Qualley ve Christopher Abbott, yönetmen Zachary Wigon'un yeni gerilim filmi Sanctuary'de başrolü paylaştı. Variety'ye göre, filmin henüz açıklanan bir çıkış tarihi olmamasına rağmen, çekimleri New York'ta tamamlandı. Sanctuary yönetmenin, 2014'ün ünlü psikolojik romantizmi The Heart Machine'den bu yana ilk uzun metrajlı filmi olacak.



Sanctuary, Amazon'un Homecoming'in ortak yaratıcısı Micah Bloomberg tarafından yazıldı ve hikaye tek bir akşamı konu alacak. Tek bir otel odasında bir gece boyunca geçecek olan “Sanctuary”, bir dominatrix ve zengin müşterisi Hal'in hikayesini anlatıyor. Rahmetli babasının konumunu ve servetini devralmak üzere olan Hal, ilişkilerini sona erdirmeye çalışır, ancak bağları kesme girişimi ters tepince, felaket başlar.

Margaret Qualley, The Leftovers, Quentin Tarantino'nun Once Upon a Time in Hollywood ve yaklaşmakta olan Netflix drama dizisi Maid'deki performanslarıyla kesinlikle yükselişte olan isimlerden. Christopher Abbott, ilk olarak Girls'teki Charlie Dattolo rolüyle ana akımın dikkatini çekti. Abbott son on yılda A Most Violent Year ve It Comes at Night da dahil olmak üzere bir dizi beğenilen oyuna destek vererek aynı zamanda deneyimli bir Broadway sanatçısı haline de geldi.