sinema port logo sinema port  logo

BİZİ TAKİP EDİN

Film Haberleri 13 Aralık 2023

Margot Robbie & Ryan Gosling, "Ocean's 11" Ön Filminde George Clooney'nin Ebeveynlerini Canlandıracak!

George Clooney'nin Ocean's 11 serisinin yeni öncül filminde, ünlü oyuncular Ryan Gosling ve Margot Robbie, Clooney'nin ebeveynleri olarak karşımıza çıkacak. 

George Clooney, Barbie ve Ken rolleriyle yaza damgasını vuran Margot Robbie ve Ryan Gosling'in bu rol ile izleyiciyle buluşacak olmasını onayladı. Merakla beklenen film eski moda bir aşk hikayesi gibi görünen bir soygun filmi olarak tanımlanıyor. Çekimleri 2024 Mart'ında başlayacak olan film 1960'ların atmosferini yansıtacak.

George Clooney'nin Danny Ocean rolüyle izleyiciyle buluştuğu ve soygun filmleri arasında saygın bir yere sahip olan Ocean's 11, 2000'lere damgasnı vurmuştu. The Boys in the Boat prömiyerinde Clooney, Variety'e verdiği röportajda esprili bir şekilde, "Margot Robbie benim annem mi? Bunu her zaman düşündüm. Ve Ryan Gosling babam, aslında düşündüğünüzde mantıklı geliyor." açıklamasını yaptı. 

Projeyle ilgili tüm detaylar şimdilik gizli tutuluyor, ancak Gosling ve Robbie'nin kadrosunda olacağı resmi olarak onaylandı. Filmin Hitchcock'un To Catch A Thief ve Notorious filmlerine benzer bir tarzda olacağı söyleniyor. Yönetmen Jay Roach, daha önce yaptığı açıklamada, "Başlangıçta, Margot Robbie ve Ryan Gosling'in Barbie'den sonra tekrar bir araya gelmeleri tuhaf olur mu diye bazı sorular vardı. Ama bazı ikilileri sürekli görmek istersiniz" dedi.

Aslında ilginç bir şekilde, Ocean's filmlerinde romantizm nadiren ön planda olmuştur. İlk filmde Clooney, eski suç ortağı Rusty (Brad Pitt) ile Las Vegas casinolarından milyonlar çalmak için imkansız bir plan yapmıştı. Serinin gelecek bölümlerinde de romantik olay örgüleri, heyecan verici sahnelerin gölgesinde kalmıştı. Ancak Roach, bu temaya biraz daha romantizm katarak seriyi başka bir noktaya taşımayı amaçlıyor. 

Kübra Karasu