sinema port logo sinema port  logo

BİZİ TAKİP EDİN

Film Haberleri 13 Şubat 2024

Mark Ruffalo, Hulk Karakterinin "Captain America 4" ile Geri Döneceğini Doğruladı

Geçtiğimiz günlerde Hollywood Bulvarı'na yıldızı eklenen Mark Ruffalo, Marvel için bir kez daha Hulk karakterini canlandıracağını açıkladı.

Santa Barbara Uluslararası Film Festivali'ndeki bir sohbet sırasında aktör, yakında çıkacak olan Captain America: Brave New World'de Bruce Banner (Hulk) olarak geri döneceğini açıkladı. Karakterin dahil olduğunun onaylanması, Hulk'ın en büyük düşmanlarından biri olan Leader (Tim Blake Nelson) ile 15 yıldan uzun bir süre sonra ilk kez sinemada çarpışacağı anlamına geliyor. Ayrıca yeni filmde Red Hulk (General Ross) rolünde de usta oyuncu Harrison Ford da izleyiciyle buluşacak.



Hulk'ın yeni Captain America Sam Wilson'a (Anthony Mackie) eşlik etmek üzere geri dönüşü, karakterin gidişatını sürdürmek için de uygun bir hareket. Mark Ruffalo en son What If...? dizisinin 2. Sezonunda Hulk'ı seslendirmişti. Ancak 2022'de meşaleyi Tatiana Maslany'ye devretmiş gibi görünen She-Hulk'un ilk çıkışıyla sinemaya da geri dönmüştü. 

The Falcon and the Winter Soldier'ın devamı niteliğindeki Captain America 4 filmini, yönetmen Julias Onah daha önce filmi "paranoyak bir gerilim" olarak tanımlamıştı ve yapım ekibi yakın zamanda Moon Knight'ın yazarı ve danışman yapımcı Matthew Orton'dan filmin mümkün olan en iyi versiyonunu sunmalarını sağlamak amacıyla yeniden çekimlere yardım etmesini istedi. Nelson ve Ruffalo'nun yanı sıra Liv Tyler'ın da MCU'ya Betty Ross olarak geri dönmesi bekleniyor.

Captain America: Brave New World, 14 Şubat 2025'te sinemalarda gösterime girecek. 

Edit: Mark Ruffalo, söyleşide açıklamayı kendi yapsa da Variety kaynaklarına göre karakterin yeni filmde yer almayacağı açıklandı. Ruffalo da Marvel gaflarıyla hafızalara kazınan biri olduğu için Captain America 4'ü yeni çıkacak ama henüz açıklanmayan başka bir film ile karıştırdığı düşünülüyor.

Kübra Karasu