sinema port logo sinema port  logo

BİZİ TAKİP EDİN

Film Haberleri 20 Aralık 2023

Marvel İmzalı Yeni Anti-Hero Filmi "Thunderbolts" Geliyor!

Marvel Sinematik Evreni'nde (MCU) yeni bir dönem başlıyor. "Infinity Saga"nın ardından gelen "Multiverse Saga", belki aynı ilgiyi çekmiyor olabilir, ancak sinema dünyasında merakla beklenen büyük yapımlardan biri olan Thunderbolts filmi, evrenin anti-kahramanlarını bir araya getirerek fark yaratmaya hazırlanıyor. Hayranların sabırsızlıkla beklediği filmin çekimlerinin 2024 baharında başlayacağı açıklandı.

The Hollywood Reporter ile yaptığı röportajda Marvel karakteri John Walker hakkında konuşan Wyatt Russell, "John ile oynanacak çok şey var ve John ile yapılacak daha çok şey var" dedi. Thunderbolts filmi için heyecanını dile getiren aktör, "Mart veya Nisan'da başlayacak olan Thunderbolts'ta çalışacağım yeteneklerle çok şanslıyım" ifadelerini kullandı.

Filmde, David Harbour, Florence Pugh ve Sebastian Stan gibi Marvel karakterlerini canlandıran başarılı oyuncular da yer alacak. Russell, "Sadece uçup süper kahramanlık yapmaktan öte, derinlikli ve düşündürücü bir şeyler yapmaya gidiyoruz" diyerek proje hakkında ufak ipuçları da verdi. Thunderbolts'ta, evrenin en beklenmedik karakterleri dünyayı kurtarmak için bir araya gelecek. Kadro ayrıca Hannah John-Kamen ve Julia Louis-Dreyfus gibi isimleri de içeriyor. 

Thunderbolts, 25 Temmuz 2025 tarihinde dünya çapında vizyona girecek.

Kübra Karasu