sinema port logo sinema port  logo

BİZİ TAKİP EDİN

Film Haberleri 25 Aralık 2023

Melissa Barrera ve Jenna Ortega‘nın Ardından Yönetmen de “Scream 7”den Ayrıldı!

Korku sinemasının sevilen serisi Scream de kaos devam ediyor.

Scream 7'nin yönetmeni Christopher Landon, yapımın yönetmenliğinden ayrıldığını duyurdu. Bu gelişme, başrol oyuncuları Melissa Barrera ve Jenna Ortega'nın projeden ayrılmasının ardından geldi. Melissa Barrera, Instagram hikayesinde Filistin halkına destek verdiği için serinin yedinci filmindeki rolünden çıkarıldı. Bunun ardından Wednesday yıldızı Jenna Ortega da projeden ayrıldığını duyurmuştu.

Yönetmen Landon, ayrılık kararını X platformunda yaptığı açıklamada, "Bu durum bazılarını hayal kırıklığına uğratacak, bazılarını sevindirecek. Rüya gibi başlayan iş, bir kabusa dönüştü." ifadelerini kullandı.

Christopher Landon, daha önce Happy Death Day serisiyle tanınmış ve Scream 5 ve 6'nın yönetmenleri Tyler Gillett ve Matt Bettinelli-Olpin'in ardından Scream 7'nin yönetmen koltuğuna oturmuştu. Landon, Barrera'nın Spyglass Media Group ile ilişiğinin kesilmesi sonrasında sosyal medyada, "Her şey berbat. Bağırmayı kesin. Bu benim kararım değildi." şeklinde bir açıklama yapmış, ancak bu gönderiyi daha sonra silmişti.

Şu an itibarıyla, Scream 7'nin yayın tarihi belirsiz. Filmin yapılıp yapılmayacağı ise belirsizliğini koruyor.

Kübra Karasu