sinema port logo sinema port  logo

BİZİ TAKİP EDİN

Film Haberleri 02 Ocak 2024

Merakla Beklenen "Coyote vs. Acme" Filminden İlk Kare!

Uzun ve karmaşık bir yapım sürecinin ardından Coyote vs. Acme adlı filmden yılbaşı gecesi ilk kare yayınlandı.

"Coyote vs. Acme" filmi çocukluğumuzda izlediğimiz çizgi filmlerden çokça aşina olduğumuz karakteri sinema perdesinde yeniden izleyiciyle buluşturacak. Acme, bip bip sesiyle tanıdığımız Road Runner'ı avlamak isteyen Will E. Coyote karakterinin değişik av aletlerini sipariş ettiği şirketti. Fakat bu ürünler hep en kötü zamanlarda en olmayacak şekillerde sorun çıkarmıştı ve Road Runner bu sayede her zaman kaçmayı başarırken olan Coyote'e oluyordu.

Yeni görüntü, Wile E. Coyote karakterini mahkemede, avukatı Will Forte ile birlikte gösteriyor. Arkadaki koltukta ise Lana Condor'un canlandırdığı bir karakter oturuyor. John Cena'nın ise filmin kötü karakterini oynadığı biliniyor. Hem normal hem animasyon karışımı olan bu film, Wile E. Coyote'un, ürünleri her zaman başına bela olan Acme Şirketi'yle yaşadığı hukuki mücadeleyi eğlenceli bir dille izleyiciyle buluşturacak. Forte, Coyote'un avukatını canlandırırken, Cena ise şirketin başındaki kişiyi oynuyor. 

Filmin yapım sürecinde bazı aksaklıklar yaşandığı için ne zaman vizyona gireceği bilinmiyor fakat yeni kare yayınlanırken bu yıl vizyona gireceğinin sinyalleri de verildi.

Yeni Kare

Kübra Karasu