sinema port logo sinema port  logo

BİZİ TAKİP EDİN

Film Haberleri 29 Ocak 2024

Merakla Beklenen "Dune 2"den Yeni Kareler Yayınlandı!

Dune 2, Total Film dergisinin yeni sayısının kapağında yer aldı ve dergi filmden yeni kareleri de izleyiciyle buluşturdu.

İlk filmiyle sinemalara damga vuran serinin devam filmi macerayı, heyecanı, gösteriyi ve duyguyu artırmayı vaat ediyor. Paul (Timothée Chalamet), Austin Butler'ın canlandırdığı korkunç düşmanı Feyd-Rautha Harkonnen ile yüzleşecek, hayallerindeki savaşçı kadın Chani (Zendaya) ile aşkı bulacak ve daha birçok maceraya atılacak. Yeni yayınlanan karelerde de bu üç karaktere yeni bakışlar yer alıyor.

Dune, pandeminin sonlarına doğru sinemalarda gösterime girmesine ve hem dijitalde hem sinemada aynı anda yayınlanmasına rağmen dünya çapında gişede 400 milyon doların üzerinde hasılat elde ederek büyük bir başarıya imza attı. Film ayrıca Venedik Film Festivali'nde prömiyerini yaptı ve En İyi Film de dahil olmak üzere 10 Akademi Ödülü adaylığı kazanarak bu ödüllerden altı tanesini de evine götürmeyi başardı. Dune: Part Two da genişleyen kadrosuyla beklentiyi yükseltmeye devam ediyor. Devam filminin oyuncu kadrosuna ayrıca Florence Pugh (Black Widow) ve Léa Seydoux da katıldı. Geri dönen oyuncular arasında ise Rebecca Ferguson, Dave Bautista, Stellan Skarsgard, Javier Bardem, Josh Brolin ve Charlotte Rampling gibi yıldız isimler yer alıyor. 

Dune: Part 2, 1 Mart'ta sinemalarda!

Yeni Kareler



Kübra Karasu